Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

4οι οι Παίδες στο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»

Σε γιορτή εξελίχθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου στο Δημοτ...

Σε γιορτή εξελίχθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, προς τιμήν του Πατριάρχη της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Οι Παίδες του Πανιωνίου με προπονητή τον Δημήτρη Δημακόπουλο κατέκτησαν την 4η θέση και έδειξαν πολλά καλά στοιχεία στις αναμετρήσεις τους, παλεύοντας έως το τέλος.

Το τουρνουά κατέκτησε η ομάδα Παίδων της Βουλιαγμένης, καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε 13-8 του ΠΑΟΚ και παρέλαβε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

Πέραν των αποτελεσμάτων η διοργάνωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ενώ οι γονείς των αθλητών έδωσαν δυναμικό «παρών» και απήλαυσαν τους εξαιρετικούς αγώνες των νεαρών παικτών.

MVP του τουρνουά ψηφίστηκε από τους προπονητές ο Κεχαλάρης του ΠΑΟΚ, ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Μάνος Ανδρεάδης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Την βράβευση στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλιαγμένης και στις δύο ομάδες που κατέκτησαν μετάλλιο έκανε η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία παρακολούθησε το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» από την πρώτη ημέρα, ενώ τους διακριθέντες πολίστες βράβευσαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός και ο Γιάννης Γαρύφαλλος, γιος του Πατριάρχη της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αποτελέσματα:

Παρασκευή 18/11

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 5-10
Ολυμπιακός-Εθνικός 12-5

Σάββατο 19/11

ΠΑΟΚ-ΝΟ Βουλιαγμένης 5-7
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 7-7
ΠΑΟ-ΝΟ Βουλιαγμένης 5-8
Εθνικός -Πανιώνιος 4-4

Κυριακή 20/11

Ημιτελικός: ΝΟΒ-Πανιώνιος 8-2
Ημιτελικός: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 10-7
Θέσεις 5-6: Παναθηναϊκός-Εθνικός 7-5
Μικρός τελικός: Ολυμπιακός- Πανιώνιος 10-6
Μεγάλος τελικός: Βουλιαγμένη- ΠΑΟΚ 13-8.

Ο Εθνικός επιδιώκει να καθιερώσει το συγκεκριμένο τουρνουά και πέτυχε εξ ολοκλήρου στη διοργάνωση του, καθώς όλα κυλούσαν με ακρίβεια, ενώ οι διαιτητές από το ΣΕΔΥ έδωσαν επισημότητα στις αναμετρήσεις.

Επίσης, η συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της ηλικίας Παίδων είναι γεγονός, διότι οι ίδιες έξι ομάδες θα παλέψουν για τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν που μεγάλη μερίδα κόσμου παρακολούθησε και τις τρεις ημέρες το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», με τους νεαρούς πολίστες να δικαιώνουν τις προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια