Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη για την Κ20

Οι παίκτες της Κ20 του Ιστορικού επέστρεψαν στις προπονητικές τους υποχρεώσεις. Η ημέρα για τον Δημήτρη Κοροπούλη και τους συνεργάτες του...

Οι παίκτες της Κ20 του Ιστορικού επέστρεψαν στις προπονητικές τους υποχρεώσεις. Η ημέρα για τον Δημήτρη Κοροπούλη και τους συνεργάτες του, χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού διτέρματος με την μεγάλη ομάδα που έγινε την Παρασκευή, έκανε κανονικά προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (κυρίως οι γεννηθέντες το 1999), αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την αντρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη, επικράτησε με 2-1. Τα γκολ για τους κυανέρυθρους σημείωσαν οι Σαλτάρης, Αναστόπουλος.

Η σύνθεση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: Νίκας (46′ Τριανταφύλλου), Δημητρόπουλος (46′ Τσιώλης), Σταμίρης (46′ Μπουσάι), Κουτσοποδιώτης (46′ Γιαννής), Αγγέλης, Γκιούζι, Μερκούρης (46′ Σχουλής), Καραχάνας (46′ Σουσόνες), Αποστόλου (46′ Σαλτάρης), Γκέκας (46′ Αναστόπουλος), Ματσαδές.

Δεν υπάρχουν σχόλια