Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκόρερ ο Ενγκόγκ στο φιλικό με την Κ20

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Κ20 του συλλόγου έδωσε την Παρασκευή (11/11) ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Φυλής. Την ευκαιρ...

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Κ20 του συλλόγου έδωσε την Παρασκευή (11/11) ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Φυλής.

Την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στην φική αναμέτρηση με την ομάδα Νέων του Ιστορικού.

Ο Σέρβος προπονητής μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, θέλοντας να δει τόσο την δική του ομάδα όσο και αυτή της Κ20.

Μάλιστα, η εικόνα των Νέων του Πανιωνίου ήταν πάρα πολύ καλή, αφήνοντας ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για την... ιστορία το σκορ του παιχνιδιού ήταν 1-0 για την ανδρική ομάδα, με το γκολ της φιλικής νίκης να πετυχαίνει ο Ενγκόγκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Να σημειώσουμε, ότι ο Μιλόγεβιτς δεν είχε στην διάθεση του τους διεθνείς Σιώπη, Μπεν, Αντωνιάδη, Μασούντ, Καρίμ και τους τραυματίες Ολαϊτάν και Γκιοατά.

Τέλος, όσον αφορά τον Σεμπαστιάν Ασίς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες περνάει από το "μικροσκόπιο" του Σέρβου προπονητή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό ματς, με τον Μιλόγεβιτς να έχει έτσι την ευκαιρία να τον "τσεκάρει" και σε συνθήκες αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια