Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ20: Μαγική εικόνα το σκορ με ΠΑΟΚ!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το τέρμα της νίκης, στις καθυστερήσεις δέχτηκε ...

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το τέρμα της νίκης, στις καθυστερήσεις δέχτηκε ένα γκολ από τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε!

Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε την κατοχή της μπάλας, είχες και τις ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε το «χρυσό» γκολ για να πάρει το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι σε μία φάση που δημιούργησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα ευτύχισαν να βρουν δίχτυα με τον Χατζηδίμπα και έτσι «έκλεψαν» τη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος (65′ Μπέτσας), Χελάς, Σταυρόπουλος, Μητσόγιαννης, Γκίνης (88′ Ματσαδές), Παπανικολάου, Οικονομίδης, Γλυνός (65′ Αναστόπουλος), Αντωνακόπουλος, Κερασίδης.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Κόζακ, Χατζηστραβός (46’ Χατζηδίμπας), Παπαδόπουλος (46’ Τζοβάρας), Κραγιόπουλος, Σταθόπουλος (60’ Καπρέτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια