Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννιώτης: «Ήταν παιχνίδι για 2 ή 3-0»

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει κερδίσει με 2 ή 3-0 τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. ...

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει κερδίσει με 2 ή 3-0 τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, την παρουσία του ως βασικός τερματοφύλακας στον Ιστορικό, αλλά και τη συνέχεια της σεζόν μίλησε ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Αναύτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ FM":

Για τα συναισθήματα από το χθεσινό αποτέλεσμα: «Μόλις δεχθήκαμε το γκολ, επικρατούσε μια σύγχυση. Θέλαμε τη νίκη, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό. Με τα παιδιά όμως είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε, δεν γίνεται να κάνουμε διαφορετικά. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 2 ή 3-0 και τελικά πήραμε μόνο έναν βαθμό. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί η συνέχεια είναι πολυ δύσκολη».

Για την τετράδα αγώνων κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Αν εξαιρέσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν είχαμε τις ευκαιρίες, τα υπόλοιπα ματς ήταν στα μέτρα ματς. Και με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Κόντρα στον ΠΑΟΚ νικήσαμε, αλλά κι εκεί σε περιπτώσεις σταθήκαμε τυχεροί».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Περιμέναμε πίεση του Παναθηναϊκού από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο συνέβη πιο πολύ αυτό και βρήκαμε τους χώρους να χτυπήσουμε στην πλάτη, αλλά και στο πρώτο μέρος κάναμε ευκαιρίες. Αυτό τον τρόπο δουλεύουμε και εκεί είμαστε καλοί, να χτυπάμε στην πλάτη της άμυνας. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά τελικά πετύχαμε μόνο ένα γκολ».

Για τις απουσίες των Ρισβάνη και Σιώπη από το χθεσινό ματς: «Και ο Ρισβάνης και ο Σιώπης είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας. Αλλά είδαμε ότι και ο Γκιοατά που έπαιξε σε αυτή τη θέση στην άμυνα, αλλά και ο Σαββίδης που προερχόταν και από τραυματισμό τα πήγαν πάρα πολύ καλά».

Για τη «μονομαχία» του με τον Θεοδωρόπουλο για τη θέση του βασικού γκολκίπερ: «Όταν ήρθε και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ξεκινήσαμε και οι δύο από το μηδέν. Δεν ξέραμε ποιος θα είναι βασικός. Στην προετοιμασία είχα μείνει λίγο πίσω λόγω τραυματισμού, το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα. Τελικά, ο προπονητής επέλεξε εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα: «Είχα παίξει βασικός στη Γ' εθνική και στον Φωστήρα. Ο κ. Ράντος με είχε εντοπίσει στον Γάζωρο και φέτος είναι η πρώτη μου φορά ως βασικός στην πρώτη κατηγορία. Εγώ άργησα να ψηλώσω. Σε ένα καλοκαίρι πήρα 9 πόντους. Το καλοκαίρι του 2013-14. Με θεωρούσαν όλοι κοντό για αυτή τη θέση. Τώρα είμαι 1.91».

Για τη συνέχεια του Πανιωνίου: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε δείξει βέβαια κάποια δείγματα. Απλά πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να μαζέψουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια