Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το αποτέλεσμα... πρόκρισης!

Ημέρα Κυπέλλου για τον Ιστορικό η σημερινή (30/11), με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να δοκιμάζεται στα Χανιά από τον γηπεδούχο Κισσαμικό (17:...

Ημέρα Κυπέλλου για τον Ιστορικό η σημερινή (30/11), με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να δοκιμάζεται στα Χανιά από τον γηπεδούχο Κισσαμικό (17:15).

Οι κυανέρυθροι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη, καθώς την πρώτη αγωνιστική έμειναν στο ισόπαλο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη, ο Κισσαμικός μετράει ήδη μία νίκη, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβις πήρε 22 παίκτες στην αποστολή, με την ομάδα να μένει στα Χανιά έως και το Σάββατο, όπου αγωνίζεται με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Εκτός έμεινε ο τρίτος τερματοφύλακας Βοσνιάδης, ο Κρητικός που τις προηγούμενες μέρες είχε πρόβλημα από γαστρεντερίτιδα, ο Πινιώτης και ο τραυματίας Πατσατζόγλου.

Από εκεί και πέρα, οι δύο νέοι (κάθε ομάδα πρέπει να έχει στο Κύπελλο δύο στην αποστολή) είναι οι Κερασίδης και Βουκελάτος, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Φούντας, Ρισβάνης και Σιώπης.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Μιλόγεβιτς: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Κερασίδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Όσον αφορά την σημερινή ενδεκάδα κόντρα στον Κισσαμικό, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καθάριος, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν και Θεοδωρόπουλος διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ξανά ως βασικός ο Σαββίδης, ο οποίος εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια