Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μελισσαράτος: «Δυνατά σε όλα τα παιχνίδια» (video)

Ο Πέτρος Μελισσαράτος μίλησε για την επιβλητική νίκη του Ιστορικού επί του Παγκρατίου (103-66). Αρχικά τόνισε: «Το μυστικό ήταν ότι μπ...

Ο Πέτρος Μελισσαράτος μίλησε για την επιβλητική νίκη του Ιστορικού επί του Παγκρατίου (103-66).

Αρχικά τόνισε: «Το μυστικό ήταν ότι μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά προηγηθήκαμε με 20-0 μέσα από την καλή μας άμυνα. Αυτό το γεγονός μας διευκόλυνε για να φτάσουμε σε μια επιβλητική νίκη. Δουλεύουμε σκληρά με στόχο να μπαίνουμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια, αυτό μας λέει συνεχώς ο κόουτς και αυτό πράξαμε απέναντι στο Παγκράτι. Φάνηκε από την αρχή η επιθετική άμυνα μας και αυτό βοήθησε και στην επίθεση, όπου μετατρέψαμε αρκετές άμυνες σε εύκολα καλάθια».

Ο 23χρονος σέντερ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Κλειστό της Αρτάκης: «Ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης στο παρκέ! Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στο παιχνίδι με το Παγκράτι, τους θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα».

Τέλος, υποστήριξε για το επόμενο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο το Ηράκλειο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα εκτός έδρας, εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και από την άμυνα να πάρουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια