Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρένο» η Κ20 πέρασε και από τη Θεσσαλονίκη!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα Κ20 του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε και του Ηρακλή εκτός έδρας μ...

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα Κ20 του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε και του Ηρακλή εκτός έδρας με 3-1 και έκανε το "4 στα 4"!

Σπυδαία νίκη με ώριμη εμφάνιστη στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο μετά από τέσσερις αγώνες.

Το σκορ για τον Ιστορικό, κόντρα στον Ηρακλή, άνοιξε ο Αντωνακόπουλος με πλασέ στο 8ο λεπτό, μετά από ασιτ του Βουκελάτου, που "χόρεψε" δύο αντιπάλους του μέσα στην περιοχή.

Στο 58' ο Μάκης Βουκελάτος αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σουτάροντας δεύτερη φορά και ενώ αρχικά είχε σκοράρει.

Τελικά το 0-2 για τον Πανιώνιο δεν άργησε και πολύ να γίνει. Στο 72' ο Σταυρόπουλος έκανε την κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη της ομάδας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ηρακλής μείωσε με πλασέ του Δούμτσιου, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Ιστορικός είχε την "απάντηση".

Ο νεοεισελθών Καραχάννας σκόραρε -στο ντεμπούτο του με την Κ20- με ψύχραιμο πλασέ και έγραψε το τελικό 1-3 για τον Πανιώνιο.

Πλέον, μετά κι από αυτή τη νίκη, η προσοχή όλων στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον επίσης αήττητο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Χουζούρης, Χατζηδίμπας, Καραΐσκος, Ρότας, Βερνάρδος, Βλαχόπουλος, Δούμτσιος, Ζαμπάζης, Συμεωνίδης.

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Γκίνης, Βουκελάτος (74' Μητσιογιάννης), Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος (86' Καραχάννας), Αρσενίδης (63' Χελάς), Κερασίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια