Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει να τον «δέσει» στην... Πλατεία!

Να διατηρήσουν τον Μανώλη Σιώπη κάτοικο… Νέας Σμύρνης επιθυμούν στον Πανιώνιο.  Λίγο-πολύ ήταν γνωστή εδώ και καιρό η πρόθεση της κυανέ...

Να διατηρήσουν τον Μανώλη Σιώπη κάτοικο… Νέας Σμύρνης επιθυμούν στον Πανιώνιο. 

Λίγο-πολύ ήταν γνωστή εδώ και καιρό η πρόθεση της κυανέρυθρης διοίκησης να κρατήσει στο ρόστερ τον 22χρονο μέσο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί το «μηχανάκι» της ομάδας στην μεσαία γραμμή.

Το υπάρχον συμβόλαιο του διεθνή χαφ με τον Ιστορικό ολοκληρώνεται το ερχόμενο Καλοκαίρι και στον Πανιώνιο έχουν ήδη κάνει την κίνηση τους για να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ γνωρίζουν καλά την αγωνιστική αξία του Σιώπη και γι’ αυτό το λόγο του κατέθεσαν μία εξαιρετική -για τα δεδομένα του συλλόγου- πρόταση, με αυξημένες οικονομικές αποδοχές.

Πιο συγκεκριμένα -σύμφωνα με πληροφορίες- η πρόταση του Πανιωνίου στον Έλληνα άσο είναι για νέο διετές συμβόλαιο με 100.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα, με κάποια μπόνους αυτό το ποσό μπορεί να ανέβει και λίγο παραπάνω.

Εκτός από τον Σιώπη, όμως, επιθυμία των κυανέρυθρων είναι να διατηρήσουν στην ομάδα και τον Σπύρο Ρισβάνη , καθώς και το δικό του συμβόλαιο λήγει το Καλοκαίρι και στον Πανιώνιο θα κάνουν ανάλογη κίνηση για να ανανεώσουν και την συνεργασία μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια