Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«O Πανιώνιος έπαιζε με 12 αντιπάλους...»

Τα παράπονα του για την διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο παιχνίδι με την Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση που ...

Τα παράπονα του για την διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο παιχνίδι με την Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι κυανέρυθροι μπορεί να έφυγαν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, όμως δεν μπορούσε να περάσει χωρίς κανένα σχολιασμό η κακή διαιτησία εις βάρος του.

Ο Νεοφυτιάδης από την αρχή έως το τέλος άφησε τους γηπεδούχους να παίζουν το σκληρό τους παιχνίδι, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ -όπως αναφέρει και η ανακοίνωση- αποκορύφωμα είναι η φάση του Μπεν στις καθυστερήσεις, που αντί να βγει η κόκκινη στον παίκτη του Ηρακλή για το αντιαθλητικό του μαρκάρισμα, έγινε το αντίθετο,με τον παίκτη του Πανιωνίου να αποβάλλεται!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Πανιώνιος κέρδισε με το σπαθί του το παιχνίδι με τον Ηρακλή παίζοντας όμως εναντίον 12 και όχι 11 αντιπάλων. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έκανε τα πάντα προκειμένου να μην μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της.

Ανέχτηκε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων με αποκορύφωμα την φάση όπου κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα του Μπεν. Αντί να τον προστατέψει τον απέβαλλε εφαρμόζοντας δικό του κανονισμό.

Δικό του εφάρμοσε και όταν ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα στην αντεπίθεση να δεχτούμε το γκολ που ξαναέβαλε τους αντιπάλους μας στον αγώνα.

Κοντολογίς διαμόρφωσε το τελικό σκορ αλλά ευτυχώς για την ομάδα μας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το «έγκλημα» του.

Φυσικά ζητάμε από τα αρμόδια όργανα την παραδειγματική του τιμωρία, τον μη ορισμό του ξανά σε παιχνίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τονίζουμε πως για εμάς αποτελεί ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Υ.Γ. Θυμίζουμε σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα, το περσινό «εφεύρημα» του συγκεκριμένου διαιτητή, όταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη, καταλόγισε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, σε φάση όπου ο ποδοσφαιριστής Τασουλής, όχι απλά δεν έκανε παράβαση, αλλά τραυματίστηκε από την ενέργεια του αντιπάλου του."

Δεν υπάρχουν σχόλια