Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη χαρακτήρα!

Στο Καυτανζόγλειο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Τόσο ως σύνολο, όσο και ατομικά, στην περίπτωση Μασούντ. Η νίκη θεωρώ πως ήταν η σημαντικότ...

Στο Καυτανζόγλειο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Τόσο ως σύνολο, όσο και ατομικά, στην περίπτωση Μασούντ.

Η νίκη θεωρώ πως ήταν η σημαντικότερη μεταξύ των 3 που έχει πετύχει ο Ιστορικός στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν η καλύτερη, αλλά η αξία της νίκης υποδεικνύεται από τους εξής λόγους:

• Ήταν ο 1ος αγώνας μετά την 1η ήττα και μάλιστα εντός, από τη Βέροια. Η ομάδα έδειξε ότι έχει τη δυναμική να ξεπερνάει τα άσχημα αποτελέσματα.

• Ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε το παιχνίδι, σε πολλά σημεία με πάθος στα όρια του αντιαθλητικού. Εντούτοις, οι παίκτες του Ιστορικού κατάφεραν να αναδείξουν την ποιότητα του παιχνιδιού τους, κάτι που έχει μεγάλη αξία ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου αντιπάλου.

• Η νίκη ήρθε επίσης απέναντι σε εχθρική διαιτησία. Δεν ξέρω γιατί ο εν λόγω διαιτητής παρουσίασε τέτοια συμπεριφορά προς την ομάδα μας, αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι που ο Πανιώνιος θα το αντιμετωπίσει σίγουρα ξανά και στο μέλλον, ειδικά αν συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα. Το να έχεις κερδίσει έχοντας παράπονα από τη διαιτησία, εννοείται πως ενισχύει την αξία της νίκης σου… Ειλικρινά, μιας και μιλάμε για χαρακτήρες σήμερα, δε θα πω το παραμικρό για το Μπεν, γιατί έχοντας παίξει ποδόσφαιρο ξέρω πώς είναι να σου κάνουν δολοφονικό τάκλιν στο 93΄…και εγώ έτσι θα αντιδρούσα. Και θα έβαζα τα γέλια με το διαιτητή αν ο αντίπαλος δεν αποβαλλόταν επίσης…

• Ο Πανιώνιος επανήλθε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Προφανώς είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι οι εμφανίσεις των 2 πρώτων αγωνιστικών δεν ήταν φωτοβολίδα.

• Διαφαίνεται πως χτίζονται οι ισορροπίες εντός της ομάδας. Με το νέο προπονητή, με τους παίκτες που θα σπρώξουν την ομάδα και θα αποδώσουν το κάτι παραπάνω στα δύσκολα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε 2 διεθνείς στην ομάδα του Ιράν και 2 στην Εθνική ελπίδων, που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται και στην κανονική Εθνική (αλλά έχουμε εξηγήσει γιατί δεν γίνεται αυτό).

Αυτή τη νίκη λοιπόν την χάρηκα περισσότερο από τις άλλες 2. Μεγάλη υπόκλιση σε αμφότερους τους Ιρανούς παίκτες μας, ιδίως στον Μασούντ που έπαιξε παρά την οικογενειακή του απώλεια. Αυτό που κάνει έναν παίκτη ξεχωριστό, πέραν της ποιότητάς του, είναι και ο χαρακτήρας του και ο Πανιώνιος φαίνεται να έχει βρει τη «λίρα εκατό» με το σύνολο των χαρακτήρων που διαθέτει, ειδικά όμως στην περίπτωση των Μασούντ και Καρίμ.

Βασικά σημεία για τη συνέχεια είναι ο προπονητής να προσγειώσει τους παίκτες, για να μην ξαναέχουμε τα του 1ου ημιχρόνου με τη Βέροια, αλλά και η διοίκηση να δώσει αγώνα για να δέσει όσους από τους Σιώπη, Ρισβάνη, Καρίμ και Μασούντ μπορέσει. Αν καταφέρει και ανανεώσει έστω σε 2 από αυτούς τους 4 θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία.

Έρχονται τώρα μερικές αγωνιστικές που πιστεύω πως θα κάνουμε κάποιους να παραμιλάνε ξύπνιοι…

Λουζιτανός

Δεν υπάρχουν σχόλια