Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να… ρεφάρει την ήττα από την Βέροια!

Θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει να πάρει ο Ιστορικός στο αποψινό (01/10,20:30) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να «ρ...

Θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει να πάρει ο Ιστορικός στο αποψινό (01/10,20:30) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Βέροια.

Έτοιμος για το ματς της Θεσσαλονίκης είναι ο Πανιώνιος, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να περιμένει από την ομάδα του να δείξει καλό και σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να καταφέρει να φύγει με βαθμούς ή βαθμό από την έδρα του Ηρακλή.

Οι κυανέρυθροι στις πρώτες τρείς αγωνιστικές του πρωταθλήματος (που έχει παιχτεί μπάλα) μετρούν έξι βαθμούς, ενώ στην προηγούμενη τους έξοδο από τη Νέα Σμύρνη είχαν επικρατήσει με 2-0 της Ξάνθης.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βλάχου, ενώ αντίθετα ο Κόρμπος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έχει τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Το σύστημα (4-2-3-1) στην ενδεκάδα δεν θα αλλάξει, με τους πιθανότερους έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν στο Καυτανζόγλειο να είναι η εξής. Ο Γιαννιώτης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Αργυρόπουλο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Αντωνιάδη, με τους Κόρμπο και Σιώπη να είναι ανασταλτικοί μέσοι. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ανσαριφάρντ και η τριάδα πίσω τους θα αποτελείται από τους Μπεν (δεξιά), Μασούντ (επιτελικός χαφ) και Φούντα (αριστερά).

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Μπεν, Ολαϊτάν, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σοτζέι, Πινιώτης, Φούντας, Ενγκόγκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια