Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ώρα για μια μεγάλη νίκη

Μετά από δύο εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με τον Πανιώνιο να ετοιμάζεται να πάρει το σκαλπ ...

Μετά από δύο εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με τον Πανιώνιο να ετοιμάζεται να πάρει το σκαλπ του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (15/10, 20/30).

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς και θα είχε το απόλυτο αν δεν ήταν αυτά τα 45 λεπτά με την Βέροια.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς και δείχνοντας ότι φέτος θα καταφέρουν να πάρουν αυτό που στερήθηκαν πέρυσι, την ευρωπαϊκή έξοδο. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο πραγματικό τεστ για τον Ιστορικό ένα ματς στο οποίο μπορεί να γράψει ιστορία αν κερδίσει στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους του.

Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και για τον λόγο αυτό υπάρχει ξεσηκωμός στις τάξεις του κόσμου και οι εξέδρες... θα βράζουν.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρείες του Σπύρου Ρισβάνη ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα.

Επίσης, εκτός αποστολής είναι και ο τιμωρημένος Μπεν που είχε αποβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Βλάχου στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ και οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα ξεκινήσει με τους εξής ένδεκα. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Γιαννιώτης με τον Βλάχο δεξί μπακ και τον Αντωνιάδη αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Γκιοατά και Οικονόμου. Στο κέντρο Κόρμπος και Σιώπης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Φούντας, Μασούντ και Μασούρας θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον Ιρανό killer Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οσον αφορά τον αντίπαλο του Ιστορικού, ο Ολυμπιακός έρχεται στη Νέα Σμύρνη χωρίς τους Φορτούνη-Πάρντο, ενώ εκτός μάχης είναι και οι Ντε Λα Μπέγια και Καρντόσο.

Αναλυτικά η α αποστολή:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Επιμέλεια: Θοδωρής Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια