Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διπλό «χτύπημα» στο Καυτανζόγλειο!

Με σκόρερ τους δύο Ιρανούς, Καρίμ και Μασούντ, ο Ιστορικός έφυγε με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1. Η ομάδα...

Με σκόρερ τους δύο Ιρανούς, Καρίμ και Μασούντ, ο Ιστορικός έφυγε με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο του, είχε τον έλεγχο του ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και παραπάνω τέρματα.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Ιρανοί του Πανιωνίου (ο Μασούντ στο πρώτο, ο Καρίμ στο δεύτερο) και δικαιότατα οι κυανέρυθροι έφτασαν στην επικράτηση.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» του Πανιωνίου -μετά από την Ξάνθη- και οι «Πάνθηρες» έφτασαν τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε καλά στον αγωνιστηκό χώρο και στο 7’ ο Μασούντ έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 0-1. Ο Φούντας μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έδωσε σωστά την μπάλα στον αμαρκάριστο Ιρανό μέσο, όμως το πλασέ του τελευταίου από τα δύο μέτρα πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 11’ απείλησε ξανά την εστία του Χουάντερσον. Ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πρώτη τελική ενέργεια του Ηρακλή ήρθε στο 17. Ο Λεοζίνιο προσπάθησε μέσα από την περιοχή να απειλήσει τον Γιαννιώτη με τακουνάκι, η μπάλα όμως πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Ο Πανιώνιος ανέβασε ξανά ρυθμούς και στο 25’ με τον Φούντα είχε μία πολύ καλή στιγμή. Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε ωραίο πλασέ από τα αριστερά, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι του Χουάντερσον.

Αυτή ήταν η τέταρτη τελική προσπάθεια του Πανιωνίου, έως το 25ο λεπτό, με τους κυανέρυθρους να ψάχνουν το γκολ.

Η ανωτερότητα του Ιστορικού συνεχίστηκε και στο 33’ ήταν η σειρά του Μασούρα να δοκιμάσει το πόδι του, με το σουτ που έκανε να περνάει άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, η πίεση του Πανιωνίου απέφερε… καρπούς. Ο Μασούντ με σουτ «κεραυνό» έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ιστορικό.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Ηρακλή. Στο 60’ ο Πασάς έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο όμως πέρασε λίγο πάνω από το δεξί «παραθυράκι» του Γιαννιώτη.

Στο 63’ ο Ρισβάνης με τρομερό τάκλιν έκοψε τον Λεοζίνιο, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Γιαννιώτη.

Στο 78’ o Καρίμ με εντυπωσιακή ενέργεια και ψυχραιμότατο τελείωμα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Ιστορικό. Ο Ιρανός φορ με εκπληκτική κούρσα πίσω από την μεσαία γραμμή, πέρασε τον αντίπαλο του και μέσα αριστερά από την περιοχή με εξαιρετικό πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι, μετά από αδράνεια της κυανέρυθρης άμυνας, ευτύχισαν να μειώσουν το σκορ στο 85’. Ο Λάμπρου από αριστερά πέρασε δύο παίκτες του Πανιωνίου, έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Λεοζίνιο με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννιώτης με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το προβάδισμα του Ιστορικού. Ο Περόνε έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να εκτοξεύεται, διώχνοντας την μπάλα.

Ο Μπεν δέχτηκε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στις καθυστερήσεις του αγώνα, αντέδρασε, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα τόσο στον παίκτη του Πανιωνίου όσο και στον Λουκίνα του Ηρακλή. To αστείο είναι ότι ο Πασάς που έκανε το δυνατό μαρκάρισμα αν και έπρεπε να αποβληθεί, αυτό δεν έγινε!!!

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Πανιώνιο νικητή, με τους φίλους των κυανέρυθρων που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο να αποθεώνουν την ομάδα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο Ιστορικός διατήρησε το αήττητο σερί του στην έδρα του Ηρακλή από το 2009.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος (46’ Καραγκούνης), Μοντέιρο (46’ Λάμπρου), Ρούσσος, Ιντζόγλου (75’ Λουκίνας), Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Γκιοατά, Σιώπης, Αντωνιάδης, Μασούντ, Μασούρας (70’ Μπεν), Φούντας (88’ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (81’ Ενγκόγκ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια