Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος επέστρεψε εκεί που έπρεπε»

Με νίκη επέστρεψε στην Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού.  Οι κυανέρυθρες, αν και αγχώθηκαν στο τέλος, κατάφεραν να κάμψουν την ...

Με νίκη επέστρεψε στην Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού.  Οι κυανέρυθρες, αν και αγχώθηκαν στο τέλος, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Τερψιθέας Γλυφάδας, μπαίνοντας με το... δεξί στη σεζόν.

«Ο Πανιώνιος επέστρεψε εκεί που έπρεπε να ήταν. Κάναμε την πρώτη νίκη, ενώ είχαμε πάρει μια διαφορά με κάποια λάθη, κάποια άστοχα σουτ δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας φτάσει στο σκορ αλλά στο τέλος με συγκέντρωση καταφέραμε να κρατήσουμε αυτή τη μικρή διαφορά και κερδίσαμε. Είχαμε δυο απουσίες σήμερα (πέραν της Πωλίνας) που ήταν πολύ σημαντικές και θα επιστρέψουν πιο δυνατές για να μας βοηθήσουν Ήθελε μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση το παιχνίδι. Στην Α1 υπάρχουν και οι ξένες δεν είναι όπως στην Α2, είναι πιο δύσκολα. Το πάθος μας στο τέλος είναι αυτό που μας έδωσε τη νίκη. Το να παίζεις στον Πανιώνιο είναι ανατρίχιασμα ολόκληρο και ιδιαίτερα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε ψυχή, το δείξαμε και πήραμε το ροζ φύλλο.

Οι πάνθηρες είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς και η φωνή τους μας δίνει την ενέργεια να μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα, θα προσπαθήσουμε αυτό να το φτιάξουμε καλύτερα, στην επίθεση θα βρούμε το δρόμο μας και θα συνεχίσουμε δυνατά» δήλωσε στην μπασκετική ιστοσελίδα "agapotobasket.gr" η Τζούλι Στεφανίδου, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης για τον Πανιώνιο.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίκληρας κρατάει τη νίκη αλλά εστιάζει στην πολύ δουλειά που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν οι παίκτριες του ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι ξεκινήσαμε με θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ δουλειά, το γνωρίζαμε καθώς η ομάδα μας αποτελείται από νέες παίκτριες και είναι δύσκολο αυτό που πάμε να κάνουμε. Εμείς επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο, να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά και να μπορέσουν να πάρουν παραστάσεις από την Α1. Δεν έχουμε παραστάσεις από την Α1 αλλά νομίζω ότι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία το παιχνίδι σήμερα (σσ Κυριακή) να δούμε που βρισκόμαστε. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην Τερψιθέα, ομάδα η οποία τις τελευταίες μέρες στελεχώθηκε σαν ρόστερ και μπήκε μέσα και απέδειξε ότι μπορεί να είναι μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα. Κρατάμε τη νίκη και έχουμε πολύ δουλειά σε πολλά κομμάτια να κάνουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια