Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10, 5μ.μ.) με το Παγκράτι στο κλειστό της Νέας Σμύρ...

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10, 5μ.μ.) με το Παγκράτι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αξιοποιήσουν την δύναμη της έδρας για να διατηρήσουν το αήττητο τους.

«Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με το Ψυχικό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, σφίξαμε την άμυνα, η οποία πρέπει να γίνει το δυνατό μας σημείο. Δεν πρέπει να μένουμε όμως άλλο σ’ αυτό το παιχνίδι είτε υπάρχει μια ήττα είτε μια νίκη πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να προχωράμε» εξήγησε ο Νίκος Μπάρλος, που ήταν από τους κορυφαίους του «Ιστορικού» απέναντι στο Ψυχικό.

Το Παγκράτι, είναι μια έμπειρη ομάδα, αλλά ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο. «Το Παγκράτι άλλαξε σελίδα με την φυγή του Ντίνου Καλαμπάκου. Είναι μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη, έχει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της, πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας. Από εμάς εξαρτάται η εξέλιξη του» επισημαίνει ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ και καταλήγει:

«Πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να είμαστε σοβαροί γιατί εξαρτάται από εμάς».

To σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια