Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγκέντρωση για τη νίκη»

Δύσκολο χαρακτήρισε το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ο Σάκης Καρύδας, μιλώντας στην σελίδα των κυανέρυθρων. Ο έμπειρος γκ...

Δύσκολο χαρακτήρισε το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ο Σάκης Καρύδας, μιλώντας στην σελίδα των κυανέρυθρων.

Ο έμπειρος γκαρντ του Πανιωνίου τόνισε σχετικά:«Όπως κάθε ματς έτσι και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας. Η Καβάλα έχει ως στόχο την παραμονή αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Και νομίζω θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σωστά, για να φτάσουμε στη νίκη».

Όσον αφορά τηνσυμπαράσταση του κόσμου του Ιστορικού στην ομάδα, είπε: «Ο κόσμος πραγματικά το λέμε όλα τα παιδιά συνέχεια, είναι ο έκτος παίκτης. Μας δίνει βοήθεια και πιστεύω ότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τον θέλουμε κοντά μας, τον θέλουμε ακόμη περισσότερο και εμείς του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι έτσι ώστε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια