Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είναι χαρούμενος στον Πανιώνιο ο Καρίμ»

Ο ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με συνέντευξη του σε αθλητική ιστοσελίδα, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ιρανός επιθετικός είναι χαρούμενος ...

Ο ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με συνέντευξη του σε αθλητική ιστοσελίδα, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ιρανός επιθετικός είναι χαρούμενος που παίζει στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta.gr:"

Αρχικά ανέφερε:  «Το ξέραμε προτού μεταπηδήσει στον Πανιώνιο πως θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και είχε αξιοζήλευτο ρεκόρ τερμάτων. Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής με σωστό χαρακτήρα. Όταν έχει τον κατάλληλο προπονητή και περιβάλλον που του ταιριάζει είναι ικανός να πετύχει μεγάλα πράγματα».

Ο μάνατζερ του Καρίμ μετέφερε την ικανοποίηση του Ιρανού από την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

«Ναι, είναι χαρούμενος που παίζει στον Πανιώνιο και έχει βρει ρυθμό. Ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην κατάλληλη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος βλέποντας τον να ξεχωρίζει».

Ο Μοντίρ σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του Ανσαριφάρντ κάνοντας λόγο για έναν δουλευταρά ποδοσφαιριστή.

«Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι ανοικτός στο να μαθαίνει και πολύ ταπεινός. Του αρέσει να προσπαθεί συνεχώς και να βελτιώνεται».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιρανού θεωρείται βέβαιο πως θα δυσκολέψουν το έργο του Πανιωνίου σε ότι αφορά την παραμονή του.

«Ο χρόνος θα δείξει. Θα εκπλαγώ εάν δεν τον πάρει μεγάλη ομάδα στο μέλλον. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστές με τεράστιες δυνατότητες.

Το ότι δεν πέτυχε στην Οσασούνα ήταν ένα άλλο θέμα. Αυτό συνέβη μία φορά και θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο να σας πει τι έγινε».

Ο Μοντίρ παρότι ακούγονται και γράφονται πολλά αναφορικά με το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων για τον Ανσαριφάρντ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

«Ακούγονται πολλές φήμες για τον Καρίμ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα τώρα. Είναι παίκτης του Πανιωνίου και είναι ικανοποιημένος από τον σύλλογο.

Ο Τύπος γράφει για ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες, αλλά αυτά τα ξέρετε εσείς καλύτερα. Δεν μπορούμε να τα συζητάμε τώρα. Θα φανούν στο μέλλον.

Όπως προείπα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να επιστρέψει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια