Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρίμ: «Καλό αποτέλεσμα, να συνεχίσουμε έτσι»

Καλό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναφερόμενος στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με την ΑΕΚ. Αναλυ...

Καλό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναφερόμενος στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιρανός επιθετικός στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πρώτα απ’όλα πρέπει να πω ότι πάντα στην έδρα της ΑΕΚ είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είχαμε στην τακτική μας να κλείσουμε τα ατού της ΑΕΚ. Είναι πραγματικότητα ότι στο πρώτο μέρος ότι παίξαμε πιο πολύ αμυντικά. Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, χάσαμε και ευκαιρίες για τη νίκη. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα όμως και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στη συνέχεια».

Για την καλή αμυντική διάταξη: «Θέλαμε να δώσουμε τις μάχες μας στην άμυνα και εν συνεχεία να κοιτάξουμε την επίθεση. Τα πήγαμε καλά σε αυτόν τον τομέα».

Για το αν έπαιξε για τη νίκη: «Πάντα ο στόχος είναι η νίκη, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν τα καταφέραμε, όμως είναι καλό και το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για τον Μπακασέτα: «Ο Μπακασέτας είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Του ευχήθηκε καλή τύχη για τη συνέχεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια