Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έβγαλε στην... σέντρα οπαδό που πέταγε μπουκάλια!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εντοπίστηκε ένας φίλαθλος που πέταγ...

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εντοπίστηκε ένας φίλαθλος που πέταγε μπουκάλια και θα προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίων, κατά του συγκεκριμένου ατόμου.

Παράλληλα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «...αποκλείεται δια παντός η είσοδός του στο στάδιο της Νέας Σμύρνης»!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ γνωστοποιεί, ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη, στο στάδιο της Ν.Σμύρνης, την 15-10-2016, εντοπίστηκε στη Θύρα 2, θεατής ο οποίος, προέβη σε έκνομες ενέργειες, πετώντας καταρχάς μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για τον «Χ.Κ.» κάτοικο κατά δήλωσή του Εξαρχείων.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, όπου μετά από υπόδειξη αυτοπτών μαρτύρων, οδήγησαν τον συγκεκριμένο θεατή εκτός του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα κρατήθηκαν τα στοιχεία του και αντίγραφο της ταυτότητάς του, προκειμένου να διαβιβαστούν στην Αστυνομία.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταδικάζει την ανωτέρω αποτρόπαια συμπεριφορά και δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίων, κατά του συγκεκριμένου ατόμου αλλά και παντός άλλου συνυπαίτιου, με σκοπό την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της και την αποκατάσταση οποιασδήποτε θετικής και αποθετικής ζημίας που θα υποστεί η τελευταία από την ανωτέρω ενέργεια . Αυτονόητο είναι δε, ότι αποκλείεται δια παντός η είσοδός του στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια