Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία με Λαμία

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, όπου ο Μιλόγεβιτς δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με την Λαμία στη Νέα Σμύρνη....

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, όπου ο Μιλόγεβιτς δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με την Λαμία στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής του Ιστορικού χρησιμοποίησε -κυρίως- παίκτες που δεν έχουν έως τώρα στη σεζόν πολύ χρόνο συμμετοχής και έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως και οι τραυματίες δεν αγωνίστηκαν, με το παιχνίδι να μην κρύβει ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους φιλάθλους του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε ιδιαίτερα γρήγορο ποδόσφαιρο, με τον Πανιώνιος όμως να έχει την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να βρίσκει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 14’ ο Φούντας έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Τσενάμο ήταν στην σωστή θέση και έδιωξε την μπάλα.

Η επόμενη καλή στιγμή για τον Ιστορικό ήρθε στο 34’, όταν ο Καθάριος έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας ξανά να λέει «όχι».

Στην «επανάληψη», στα πρώτα λεπτά, ανέβηκε λίγο ο ρυθμός με τον Πανιώνιο να απειλεί στο 47’, όταν ο Καθάριος έδωσε στον Ενγκόγκ, αυτός έκανε κατέβασε την μπάλα όμορφα, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα είχε την δική της στιγμή η Λαμία. Ο Μπλάζιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Βοσνιάδη να δείχνει σωστά αντανακλαστικά και να διώχνει την μπάλα.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να ελέγχει μεν τον αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες.

Ο Μιλόγεβιτς προχώρησε σε αλλαγές, θέλοντας να δει την κατάσταση όλων των παικτών που είχε στην διάθεση του, με το σκορ σε έναν φιλικό παιχνίδι –ως γνωστών- να μην έχει ιδιαίτερη σημασία.

Στο 81’ ο Βουκελάτος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ από πλάγια, με τον Πίτκα όμως να διώχνει την μπάλα.

Τα τελευταία λεπτά, έως το φινάλε, δεν έκρυβαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46’ Γκιοατά), Τασουλης, Κρητικός, Κόρμπος (46’ Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68’ Κερασίδης), Φούντας (46’ Βουκελάτος), Ενγκόγκ

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Πεταυράκης, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Βάντερσον

Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Παπαευθυμίου

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια