Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος έχασε μόνος του!

Του Πάνου Κατσούλα Στον αγώνα με τη Λάρισα ο Πανιώνιος έχασε μόνος του, δεν το κέρδισε η αντίπαλη ομάδα! Αυτή είχε τόσο χαμηλή ποιότητ...

Του Πάνου Κατσούλα

Στον αγώνα με τη Λάρισα ο Πανιώνιος έχασε μόνος του, δεν το κέρδισε η αντίπαλη ομάδα! Αυτή είχε τόσο χαμηλή ποιότητα που δε θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα. Δύο πράγματα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί! Τη δύναμη, το αντιαθλητικό παιχνίδι, που λόγω έδρας δεν τιμωρείται δυστυχώς στο 100% και τα λάθη - δώρα του Πανιωνίου. Ε λοιπόν τα κατάφερε περίφημα και στα δύο! Και για αυτό κέρδισε!

Επίσης στον αγώνα αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι όταν ο Πανιώνιος έχει κατοχή μπάλας χάνει! Δε μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, εκνευρίζονται οι ποδοσφαιριστές του, χάνουν ευκαιρίες και τελικά χάνουν τ' αυγά και τα πασχάλια!

Όμως στο σημερινό αγώνα φάνηκαν δια γυμνού οφθαλμού αδυναμίες, οι οποίες με τον έναν ή άλλον τρόπο είχαν καμουφλαριστεί στους προηγούμενους. Πρώτα – πρώτα οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δεν μπορούν ν’ αλλάξουν πολλές μπαλιές, ώστε να κουράσουν τον αντίπαλο! Ανικανότητα, επιπολαιότητα, αδιαφορία, έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης; Κάτι απ’ όλα ή και όλα μαζί, που είναι ότι χειρότερο! Και λέγαμε ότι φέτος ο Πανιώνιος έχει πιο ποιοτικό ρόστερ! Όμως μόνον η ποιότητα δεν αρκεί! Τα καλά αποτελέσματα είναι ζήτημα πολυπαραγοντικό!

Σε ότι αφορά στα λάθη συμπεριφοράς και εκεί ο Πανιώνιος αποδεικνύεται πρωταθλητής! Ας σταχυολογήσουμε μερικά εξ αυτών. Διαμαρτυρίες στο διαιτητή και διαπληκτισμοί με αντιπάλους! Πράγμα που θα στοιχίζει πάντα, όπως συνέβη και στην περίπτωση με τον Φούντα, που ενώ δέχτηκε πράγματι πολύ σκληρό μαρκάρισμα, σηκώθηκε από το έδαφος για να διαπληκτιστεί με τον αντίπαλό του! Τελικά τι κατάφερε; Ν’ αφήσει την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Βέβαια αποβλήθηκε και ο αντίπαλός του που έκανε το σκληρό φάουλ, όμως πολύ περισσότερο στοίχισε η αποβολή του Φούντα στον Πανιώνιο παρά του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή στην ομάδα του. Και αυτό διότι μια αποβολή επιθετικού στοιχίζει περισσότερο στην ομάδα που επιτίθεται (Πανιώνιο) παρά στην ομάδα που αμύνεται (Λάρισα)! Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Φούντας δε διαμαρτυρόταν, δε θα έτρωγε κόκκινη κάρτα ενώ θα την εισέπραττε ο αντίπαλός του για το σκληρό μαρκάρισμα εναντίον του και έτσι ο Πανιώνιος θα έπαιζε με ποδοσφαιριστή παραπάνω! Δυστυχώς όμως που μυαλό για απλή, καθαρή σκέψη; Το κακό είναι ότι το ίδιο είχε συμβεί πριν μερικές αγωνιστικές και με τον Μπεν, αλλά το γεγονός δεν παραδειγμάτισε!

Θα έρθω τώρα στον Μασούντ που μπορεί να είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι όμως ατομιστής και ταυτόχρονα αρκετά εριστικός (έχει ήδη 4 κίτρινες κάρτες και θ' απουσιάσει απο τον έπόμενο αγώνα της ομάδας του) και ριψοκίνδυνος όταν αγωνίζεται εντός της περιοχής της ομάδας του! Mε την ΑΕΛ ταλαιπωρούσε τη μπάλα απελπιστικά, έκανε περιττές ντρίμπλες και έκοψε πάρα πολλές επιθέσεις της ομάδας του. Αντιθέτως όταν έπαιζε απλά απειλούσε! Επίσης έπαιζε επικίνδυνα κάνοντας ντρίπλες εντός της περιοχής του Πανιωνίου! Λάθη δηλ. παιδαριώδη! Κατά τη γνώμη μου για παραδειγματισμό έπρεπε να γίνει αλλαγή από τον προπονητή!

Όλα αυτά και αρκετά ακόμη πρέπει να επισημανθούν από το προπονητή όσο είναι καιρός! Διαφορετικά ο Πανιώνιος φέτος θα έχει χειρότερη πορεία από την περυσινή παρότι έχει καλύτερο ρόστερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια