Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όρθιος στο ΟΑΚΑ ο Ιστορικός!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Ιστορικός, παίρνοντας σχετικά εύκολα το "Χ" από την γηπεδούχο ΑΕΚ. Ο Πανιώνι...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Ιστορικός, παίρνοντας σχετικά εύκολα το "Χ" από την γηπεδούχο ΑΕΚ.

Ο Πανιώνιος με πολύ καλή αμυντική διάταξη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους "κιτρινόμαυρους", ενώ θα μπορούσε με πιο ψύχραιμο μυαλό να έχει λειτουργήσει καλύτερα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Οι κυανέρυθροι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο στην έδρα του.

Το παιχνίδι 

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και στο 5’ απείλησε την εστία της ΑΕΚ. Ο Μπεν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα -έπειτα από κόντρα- χτύπησε στο κεφάλι του Ανσαριφάρντ κι έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά οτο σκηνικό του αγώνα είχε τον Πανιώνιο να διατηρεί τον έλεγχο του ματς, με τους κυανέρυθρους να κερδίζουν αρκετά φάουλ και μάλιστα να βγάζουν και τελικές φάσεις. Καλύτερη αυτή του Κόρμπου, με την κεφαλιά του μέσου του Ιστορικού να σκάει στον αγωνιστικό χώρο και τον Ανέστη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 14’ ήταν η σειρά του Καρίμ να γίνει απειλητικός, με την κεφαλιά του Ιρανού όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εννιά λεπτά αργότερα (25’) ήρθε η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος έκανε μόνος του την σέντρα από τα αριστερά και ο Τσιγκρίνσκι ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η «απάντηση» του Πανιωνίου ήρθε στο 32’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεν, ο Γκιοατά πήρε την κεφαλιά, όμως ο Ανέστης στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα πήρε τροχιά προς το μέρος που ήταν και μπλόκαρε την μπάλα.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου, με τις δυνατές μονομαχίες να έχουν την τιμητική τους.

Στο 39’ οι γηπεδούχου απείλησαν την εστία του Γιαννιώτη, με τον Αραβίδη να κάνει το πλασέ στη κίνηση, όμως ο Γιαννιώτης είδε την μπάλα να περνάει άουτ.

Έως το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του 45λεπτου.

Στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προσπαθώντας να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Πανιωνίου.

Πάντως, οι κυανέρυθροι είχαν σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο και αντιμετώπιζαν σωστά τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Στο 53’ ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του Φούντα μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σιώπη να δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 61ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε σημαντική ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Μπακάκη, ο Αραβίδης έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Εννιά λεπτά αργότερα (70’) ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει ανοίξει το σκορ. Ο Μασούντ με ωραία σέντρα βρήκε τον Καρίμ στο δεύτερο δοκάρι, όμως η προβολή του Ιρανού φορ πέρασε άουτ.

Στο 72’ ο Πανιώνιος είχε μία ακόμη τελική ενέργεια. Ο Φούντας με ατονική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει. Μετά από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, ο Μάνταλος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι «άνοιξε», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.

Στο 76’ ο Ιστορικός είχε πολύ μεγάλη στιγμή να απειλήσει. Ο Μασούτν βρήκε με μαγική πάσα τον Καρίμ μόνο του μέσα στην περιοχή, όμως ο Ιρανός επιθετικός έκανε κακό κοντρόλ και σπατάλησε την ευκαιρία.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς κυνήγησε το γκολ και στο 86’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Φούντας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Τα τελευταία λεπτά είχαν δραματικό χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να προσπαθεί συνέχεια με γιόμες να απειλήσει, ωστόσο η άμυνα του Ιστορικού ήταν απίστευτη!

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα και ο Πανιώνιος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον (84’ Γαλανόπουλος), Μπακασέτας, Μάνταλος, Πλατέλλας (67’ Σιμόες), Αραβίδης (66’ Πέκχαρτ), Αλμέιδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Γκιοατά (91' Πατσατζόγλου), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70’ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86’ Ενγκόγκ)

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την μετέφεραν λεπτό προς λεπτό τα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια