Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούντ: «Το είχα ζητήσει από τον Θεό...»

Ο Σοτζέι Μασούντ εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και άψογος επαγγελματίας, κάτι που έδειξε και στην αναμέτρηση του Ιστορικού μ...

Ο Σοτζέι Μασούντ εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και άψογος επαγγελματίας, κάτι που έδειξε και στην αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Ηρακλή.

Ο Ιρανός μέσος, μιλώντας στην κάμερα της "nova" τόνισε ότι ξέσπασε στο γκολ που πέτυχε, γιατί έμαθε πριν από το ματς ότι έχασε τον ξάδερφό του και πρόσθεσε ότι είχε προσευχηθεί στον Θεό να τον βοηθήσει να σκοράρει ώστε με αυτό τον τρόπο να έχει την ευκαιρία να τιμήσει την μνήμη, αφιερώνοντας του το τέρμα.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Είχα κάποια άσχημα νέα πριν το ματς, έμαθα πως ο ξάδερφός μου πέθανε και γι' αυτό ήταν δύσκολες οι στιγμές μετά το γκολ. Το είχα ζητήσει από τον Θεό να με βοηθήσει να σκοράρω και να του το αφιερώσω».

Για το αν μπορούσε να συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια του ματς: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να μαθαίνω κάτι τέτοιο πριν τον αγώνα και να πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος, αλλά στη συνέχεια τα κατάφερα. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή και πρέπει να τα ξεπερνάμε. Από ένα σημείο και μετά είχα συγκεντρωθεί απόλυτα στο ματς».

Για την απόκρουση του Γιαννιώτη: «Γι' αυτό ευχαρίστησα τους συμπαίκτες μου. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Αντρέας είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, τον ευχαριστώ για την επέμβαση που έκανε και όλους τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια».

Για την πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να παραμείνουμε ψηλά. Έχουμε μάθει να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο και δουλεύουμε καθημερινά σκληρά γι' αυτό και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια