Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα ο Ρισβάνης με Ολυμπιακό

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό. Ο 22χρον...

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός τις τελευταίες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και η κατάσταση του επιβαρύνθηκε με την συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων.

Την Πέμπτη (13/10) ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.

Ο γιατρός και πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, εξέτασε τον ποδοσφαιριστή και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διευκρινιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πάντως, η συμμετοχή του Ρισβάνη στο ματς με τον ΟΣΦΠ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού το πιθανότερο είναι και οι άνθρωποι της ομάδας να μην ρισκάρουν να παίξει ο παίκτης και επιδεινώσει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, οι Μασούντ και Καρίμ επέστρεψαν την Πέμπτη στην Αθήνα και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Ιστορικού. Φυσικά θα αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα με τον σύλλογο του Πειραιά.

Διαθέσιμος επίσης είναι και ο Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον είχε αφήσει εκτός αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ αντίθετα εκτός έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια