Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε κόντρα σε ΟΣΦΠ και... διαιτησία!

Πάλεψε ο Ιστορικός, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στον εύστοχο και... ευνοημένο Ολυμπιακό. Ήττα με 2-0 για την ομάδα του Μιλόγεβιτς.  Ο ...


Πάλεψε ο Ιστορικός, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στον εύστοχο και... ευνοημένο Ολυμπιακό. Ήττα με 2-0 για την ομάδα του Μιλόγεβιτς. 

Ο Πανιώνιος προσπάθησε κόντρα στους ερυθρόλευκους, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες τους και έχοντας την εύνοια του διαιτητικού τρίου πήραν το ¨διπλό".

Η φάση του 13΄όπουο Καρίμ κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ σε τετ α τετ με τον Καπίνο και η καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν είδε ο Ρέτσος στο 34' έφεραν τα έντονα και δίκαια  παράπονα των κυανέρυθρων.

Γενικότερα η διαιτησία του Λαμπρόπουλου ήταν κάκιστη, εις βάρος του Πανιωνίου.

Τα δύο τέρματα του ΟΣΦΠ ήρθαν από στημένες φάσεις. Από κόρνερ στο πρώτο μέρος και από φάουλ στην επανάληψη.

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ιστορικού γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος, έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό δημιούργησε και έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία.

Ο Μασούρας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο από πλάγια θέση, όμως το πλασέ που έκανε έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, με τον ΟΣΦΠ να «παγώνει» το παιχνίδι, αλλάζοντας αρκετές πάσες.

Οι κυανέρυθροι στο 13’ είχαν τις προϋποθέσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ, όταν ο Καρίμ έφυγε λίγο κάτω από τη σέντρα μόνος του απέναντι από τον Καπίνο, με τον α’ βοηθό (Βέρρης) να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Ο Ιρανός, όμως, κακός «κόπηκε», καθώς ήταν στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό του ΟΣΦΠ.

Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι, που έως τότε δεν είχαν απειλήσει καθόλου, ευτύχισαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, μετά από μία στημένη φάση. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Μποτία πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεις βρήκε τον Πανιώνιο να προσπαθεί να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου και του βοηθού του οι επιθετικές ενέργειες του Ιστορικού δεν συνεχιζόντουσαν.

Στο 23’, μετά από φάουλ (αυστηρό) που έδωσε κατά του Βλάχου ο διαιτητής, ο Ολυμπιακός πλησίασε την εστία των κυανέρυθρων και παρά το γεγονός πως ο Λαμπρόπουλος δεν έδωσε φάουλ που έγινε στον Γιαννιώτη, ο Ιντέγε από κοντά δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μασούντ έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Καπίνο να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην συνέχεια της φάσης ο Ρέτσος, που έχει ήδη κίτρινη κάρτα, με αγκωνιά απωθεί τον Φούντα, ο Λαμπρόπουλος βλέπει το φάουλ, όμως δεν βγάζει ποτέ την καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΟΣΦΠ. Φυσικά οι άνθρωποι του Πανιωνίου «βγήκαν από τα ρούχα» τους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή και τον τέταρτο. Αποβλήθηκε, μάλιστα, από τον πάγκο ο Νίκος Ζαμάνης.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να πιέζει τον αντίπαλο του, προκειμένου να βρει τους… διαδρόμους για να φέρει το ματς στα ίσια.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους φίλους του Ιστορικού να χειροκροτεί την ομάδα για την προσπάθεια της και να γιουχάρει την διαιτησία του Λαμπρόπουλου.

Τα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» δεν επιφύλαξαν κάτι ιδιαίτερο, με τον Ολυμπιακό να έχει μία τελική ενέργεια στο 51’, όπου το σουτ του Φιγκέιρας πέρασε ψηλά άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε μία καλή στιγμή για τον Ιστορικό. Ο Αντωνιάδης ανέβηκε από αριστερά, έκανε και την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όμως το μονοκόματο σουτ του Βλάχου πέρασε άουτ.

Στο 61’, μετά από αμυντική αδράνεια της άμυνας, ο Ρέτσος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού σχεδόν στην γραμμή της περιοχής. Ο Μιλιβόγεβιτς το εκτέλεσε απευθείας, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Γιαννιώτη, με τον ΟΣΦΠ να κάνει έτσι το 0-2.

Στο 76’ ο Ρέτσος σήκωσε ψηλά το πόδι του στην «μονομαχία» με τον Φούντα και δίκαια είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λαμπρόπουλου. Βέβαια, άργησε ένα ημίχρονο να αποβληθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς θυμίζουμε ότι του χαρίστηκε ο διαιτητής στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 79’ ο Τσόρι πέταξε την μπάλα πάνω στον Μασούντ, με τον Ιρανό να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο. Φάση που ξεσήκωσε την εξέδρα, με κάποιους να πετούν αντικείμενα –κακώς- και να υπάρχει μικρή διακοπή.

Στο 88’ ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε τις κόκκινες κάρτες, καθώς απέβαλε τον Βλάχο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για κράτημα στον Τσόρι.

Τελικά το 0-2 δεν άλλαξε έως το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88’ Ενγκογκ), Μασούρας (68’ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Μαρίν (65’ Τσόρι), Ελιονούσι, Μάρτινς, Ρέτσος, Φιγκιέιρας, Σαμπά (77’ Βιάνα), Ιντέγε (90’ Καμπιάσο)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Σορύ αδέλφια αλλά δεν αξιζαμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι. Ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών μας κέρδισε χωρίς να κάνει τίποτα. Η μεσαία μας γραμμή ανύπαρκτη με τους συνηθες Σιωπή Φούντα Μασουντ σε μέτρια μέρα και τους Κορμπο Μασούρα σε άλλο γήπεδο. Η διατησία στο ύψος της 80 20 τον γαυρο αλλά με τετοια εμφάνιση δεν μπορείς να ρίξεις τα αίτια εκεί. Μομίζω ότι έχουμε δρόμο ακόμα για να περνουμε αποτελεσμα από τον γαυρο με μέτρια εμφάνιση...η ομάδα όμως είναι σε καλό δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή