Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Υπάρχουν θεμέλια για κάτι καλό»

Στους στόχους του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM" και σχολίασε ότι το οικογενειακό κλίμα ε...


Στους στόχους του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM" και σχολίασε ότι το οικογενειακό κλίμα είναι το «όπλο» του. «Είμαι ευχαριστημένος εδώ, δεν σκέφτομαι άλλη ομάδα» 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα», δήλωσε και τόνισε ότι έχει στο μυαλό του μόνο στους «κυανέρυθρους» και όχι σε κάποια ομάδα από τις top της Super League. «Υπάρχουν θεμέλια και δυνατότητες για κάτι καλό», σχολίασε και εκθείασε τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το αν είναι διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με την περίοδο που ήτανε παίκτης: «Έφυγα το 2004, έχει περάσει αρκετός καιρός. Κάθε εποχή έχει τα δικά της, αλλά σίγουρα ήταν διαφορετικά τότε».

-τις σχέσεις που έχει διατηρήσει στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα, γενικότερα έχω γυρίσει πολύ την Ελλάδα. Περισσότερο πιθανόν και από όλους τους Έλληνες. Έκανα φίλους σε όποια ομάδα και αν πήγα. Θέλουν να με μάθουν σαν άνθρωπο, θέλω να είμαι τίμιος και σωστός επαγγελματίας όπου πηγαίνω. Πηγαίνεις και σε ομάδες που δεν κολλάς και δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ικανός ως προπονητής».

-το αν διατήρησε επαφές με την Ελλάδα όταν δεν δούλευε εδώ: «Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της και τη σφραγίδα της και αυτά πάντα τα σέβομαι. Πάντα ερχόμουν εδώ και τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν την ελληνική υπηκοότητα όπως και εγώ και όταν ήμουν στο Βελιγράδι είχα επαφές με την Ελλάδα. Από τη στιγμή που αποφάσισα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο ήξερα ότι θα γίνω προπονητής. Τώρα είναι εύκολο να έρθεις σε μια ομάδα στην Ελλάδα, αλλά από εκεί αρχίζουν τα δύσκολα και πιστεύω ότι θα αφήσω κάτι ως προπονητής».

-το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της προετοιμασίας και την πρόταση του Πανιωνίου που ήρθε ξαφνικά: «Οι ευκαιρίες της ζωής έρχονται και δεν μπορείς να περιμένεις πότε θα έρθει μια ευκαιρία. Είμαι πάντα έτοιμος για όλα. Δεν έχω πρόβλημα να τους γνωρίζω αγωνιστικά και μπορείς να δεις και βίντεο από τους παίκτες. Προσπάθησα να τους μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται και να με μάθουν. Για εμάς δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή και εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και τις δυνατότητες μου. Πρέπει ο προπονητής να πιστεύει στην ομάδα και όλα θα έρθουν.

Δεν έχω κάνει τον προγραμματισμό, αλλά δεν κοιτάω ποτέ το παρελθόν. Έχοντας υπόψιν μου το ρόστερ που της ομάδας και την περυσινή πορεία που είχε πρέπει να περάσω κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο να το κάνω άμεσα. Τα αποτελέσματα σίγουρα κρίνουν κάθε προπονητή. Για εμένα μετράει η σχέση και είναι σημαντικό ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα, αυτό είναι δυνατό σημείο. Υπάρχουν θεμέλια και δυνατότητες για κάτι καλό. Τα αποδυτήρια είναι το α και το ω και όταν υπάρχουν καλά αποδυτήρια μπορείς να περάσεις τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πέρυσι στην ομάδα που έκανε καλή πορεία».

-τη σκέψη που υπήρχε για να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Ελπίδων ο γιός του: «Υπήρχε αυτή η σκέψη όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Δεν έγινε, αλλά δεν πειράζει. Βλέπετε ότι κάποια πράγματα έρχονται στη θέση τους. Είναι στην Εθνική Νέων και είναι τιμή μας που συμβαίνει αυτό και που δέχθηκε αυτήν την πρόσκληση. Είναι επιθετικό χαφ, αλλά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

-τους αρκετούς διεθνείς που έχει ο Πανιώνιος και το αν είναι εύκολοι σαν χαρακτήρες οι δύο Ιρανοί (Ανσαριφάρντ-Μασούντ): «Έχουμε και τον Βουκελάτο, που είναι πολύ ταλαντούχος και μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον κι αυτός. Τα παιδιά είναι πολύ καλά και είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, μιλάνε με πολύ σεβασμό. Και στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παντού. Είναι καλοί επαγγελματίες και νικητές και οι υπόλοιποι διεθνείς».

-το πώς θα αντιδράσει αν του έρθει κάποια πρόταση από το big 4 της Ελλάδας: «Είμαι άνθρωπος ήπιων τόνων. Ο στόχος είναι να βοηθήσω τα παιδιά για να δώσουν ό,τι καλύτερο στην ομάδα που έχει βαριά φανέλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν κοιτάω στο μέλλον αυτή τη στιγμή, έχω καλή σχέση με τη διοίκηση και με ενδιαφέρει το τι θα κάνω στον Πανιώνιο. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό παρά το να ετοιμάσω την ομάδα για την προπόνηση. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο στην προπόνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια