Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Για το θετικό αποτέλεσμα με Ολυμπιακό»

Για το ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τους φετινούς στόχους τόσο του ίδιου όσο και ...

Για το ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τους φετινούς στόχους τόσο του ίδιου όσο και του Πανιωνίου μίλησε ο Βασίλης Πατσατζόγλου.

Ο 22χρονος αμυντικός του Ιστορικού, τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα "a-sports": «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά νομίζω. Κάναμε δύο νίκες στη σειρά, ήρθε η γκέλα στο γήπεδό μας με τη Βέροια, δουλέψαμε πολύ στη συνέχεια όλη εκείνη την εβδομάδα και πήγαμε στον Ηρακλή και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για το ματς του Σαββάτου (15/10) κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια περιμένει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να δείξει τι αξίζει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό ματς, θα προσπαθήσουν όσοι παίξουν να το ευχαριστηθούν. Θα παλέψουμε πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα και μόλις τελειώσει θα κοιτάξουμε μπροστά για τον επόμενο αγώνα».

Αναφερόμενος στόχους του Πανιωνίου είπε: «Εννοείται πως έχουμε υψηλούς στόχους, το δείξαμε και πέρυσι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Βαδίζουμε στα ίδια βήματα και φέτος και ελπίζουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τέλος, για τις δικές του φιλοδοξίες του ανέφερε:: «Ο δικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στον Πανιώνιο. Δουλεύω καθημερινά και θα συνεχίσω να το κάνω ευελπιστώντας πως σταδιακά θα τα καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια