Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αφιέρωμα στον Αστρά

Η τοπική ιστοσελίδα της Λάρισας "athleticlarissa" έκανε ένα αφιέρωμα στον διεθνή τερματοφύλακα της Κ20 του Πανιωνίου, Λευτέρη Α...

Η τοπική ιστοσελίδα της Λάρισας "athleticlarissa" έκανε ένα αφιέρωμα στον διεθνή τερματοφύλακα της Κ20 του Πανιωνίου, Λευτέρη Αστρά.

Αναλυτικά:

Ο Λευτέρης Αστράς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ηλικία του. Ο γιος του παλιού γκολκίπερ του Πιερικού Πέτρου, διαπρέπει στον Πανιώνιο εδώ και τέσσερα χρόνια!

Γεννηθείς στις 14/2/97 αποτελεί βασικό κομμάτι και της Εθνικής μας ομάδας Νέων και δείχνει πραγματικά με τις εμφανίσεις του αλλά και το ήθος του πως το μέλλον του ανήκει. Πρόκειται για έναν από τους πιο εξελίξιμους και ταλαντούχους τερματοφύλακες του φετινού πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι επαγγελματίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά για τον ίδιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό τη φετινή σεζόν να αγωνιστεί σε όλα τα ματς με την Κ20 και παράλληλα να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο υψηλόσωμος «φύλακας άγγελος» της εστίας των Νέων του Πανιωνίου έχει πολλά να προσφέρει ακόμα, έχοντας βάλει τις βάσεις για το μέλλον. Η επαφή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ηλικία των τεσσάρων ετών με τον πατέρα του να τον παίρνει μαζί του σε αγώνες του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στην Ακαδημία του Κριστόφ Βαζέχα σε ηλικία έξι ετών, μετά εντάχθηκα στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Τριφυλλιακός, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα συμμετείχε στην Μικτή Αθηνών και στην Περιφερειακή ομάδα. Με την Περιφερειακή ομάδα έφτασε στον τελικό που διεξήχθη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στην διαδικασία των πέναλτι.

Τέλος έχει αγωνιστεί στο Euro της Πορτογαλίας αλλά και της Ισπανίας με την Εθνική ομάδα και σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική καριέρα που έχει ξεκινήσει για τον Λευτέρη Αστρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια