Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κωνσταντώνης: «Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλους...»

Ο Θανάσης Κωνσταντώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απομάκρυνση του από την θέση του προπονητικού υπευθύνου στις ακαδημίες μπάσκετ...

Ο Θανάσης Κωνσταντώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απομάκρυνση του από την θέση του προπονητικού υπευθύνου στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου, ύστερα από 12 χρόνια.

«Η προσωπική απόφαση του πρόεδρου του τμήματος μπάσκετ κ. Ιωνα Βαρουξάκη να λυθεί μονομερώς η συνεργασία με τις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου και χωρίς να μου έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι, δεν πρόκειται να επηρεάσει το παρόν και το μέλλον τους.

Οι υποδομές του συλλόγου έχουν δημιουργηθεί από πρωτεργάτες του τμήματος μπάσκετ, πριν από 30 χρόνια και αυτό το όραμα όφειλα να συνεχίσω, όπως και έπραξα. Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Πανιωνίου, απέδειξαν ότι είναι ο «θεματοφύλακας» και της ανδρικής ομάδας, όταν στην περσινή περίοδο ανέλαβαν να την υποστηρίξουν οικονομικά και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στην άνοδο της στην Α2 κατηγορία.

Σ’ ΄ότι αφορά τους άλλους προπονητές των ακαδημιών και μέχρι πρότεινος συνεργάτες μου, θέλω να τονίσω ότι οφείλουν να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία τους στον σύλλογο, ως αυτόνομοι και αυτοδημιούργητοι. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια