Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Έγιναν λάθη αλλά είμαι ευχαριστημένος»

Μπορεί να ηττήθηκε ο Ιστορικός από τον ΟΣΦΠ, ωστόσο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του. ...

Μπορεί να ηττήθηκε ο Ιστορικός από τον ΟΣΦΠ, ωστόσο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε δεχτεί δύο γκολ από στημένα που είχαμε χάσει την συγκέντρωση μας. Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε και στο ημίχρονο είπαμε να βγούμε μπροστά γιατί το σκορ ήταν ανοικτό αλλά στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο γκολ κι έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Με την αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού προσπαθήσαμε ρισκάραμε αλλά κι εμείς δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος. Έγιναν λάθη αλλά παίζαμε με μια ομάδα που είναι η πρωταθλήτρια.

Για τις απουσίες όπως του Ρισβάνη: «Για μας κάποιοι παίκτες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε, αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι καλοί».

Για τον Μασούντ και όταν ήταν εκτός παιχνιδιού: «Να μην τον μαρκάρει ο αντίπαλος (γέλια). Ο Μασούντ είναι ποιοτικός παίκτης που δίνει το κάτι παραπάνω, αλλά η ομάδα δεν είναι μόνο ο Μασούντ».

Για το αν καθυστέρησε να κάνει αλλαγές: «Θέλαμε να ρισκάρουμε και ρισκάραμε αλλάξαμε και σύστημα. Τώρα αν έγινε 5 η 10 λεπτά αργότερα είναι σχετικό. Αν είχαν πετύχει θα λέγαμε ότι ήταν πετυχημένες, τώρα που δεν πέτυχαν δεν είναι. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και με τον Ολυμπιακό. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και τα γκολ του Ολυμπιακού είναι από στημένες φάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια