Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Πάνθηρες για Ολυμπιακό και αιμοδοσία

Ανακοίνωση για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον Ολυμπιακό και για την αιμοδοσία του συνδέσμου την ίδια μέρα εξέδωσαν οι Πάνθηρες. ...

Ανακοίνωση για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον Ολυμπιακό και για την αιμοδοσία του συνδέσμου την ίδια μέρα εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Αναλυτικά:

"Το Σάββατο 15/10, στις 20:30, η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μας υποδέχεται στο ΝΑΟ, τον γαύρο . Η ομάδα
έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη . Η μέχρι τώρα πορεία του Ιστορικού υποχρεώνει όλους εμάς να είμαστε κοντά στην ομάδα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ντυμένοι στα κυανερυθρα, να γεμίσουμε το γήπεδο και να κάνουμε την καρδία ολόκληρης της Νέας Σμύρνης να χτυπά στον ρυθμό του αγώνα .
Παίρνουμε το εισιτήριο μας, ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς . Μπαίνουμε στο ΝΑΟ μας όλοι μισή ώρα πριν την σέντρα, με καύλα και πάθος για μια μεγάλη μέρα!

Το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Σμύρνη και στο ΝΑΟ μας! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας!

Υ.Γ. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, το εκδοτήριο για τη Θύρα 3, θα ανοίξει την Παρασκευή από τις 17:30, μέχρι τις 20:30 . Όσοι θέλουν να γλιτώσουν τις ουρές τις τελευταίας στιγμής μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους την Παρασκευή.

Υ.Γ.1. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ολυμπιακό , ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΊΚΟΣ ΠΕΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια