Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε... αέρας από το Μοσχάτο!

Σαν... σίφουνας πέρασε από το Μοσχάτο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε της τοπικής Ελευθερίας με 79-49, για τον θε...

Σαν... σίφουνας πέρασε από το Μοσχάτο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε της τοπικής Ελευθερίας με 79-49, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Κάτι παραπάνω από έτοιμη για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε η ομάδα του Ιστορικού, καθώς στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση για φέτος επικράτησε με μεγάλη άνεση, αφήνοντας υποσχέσεις με την εικόνα της.

Οι κυανέρυθρες με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο "πάτησαν" τον αντίπαλο τους και πέρασαν εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άρης-ΠΑΟΚ.

Πρώτη σκόρερ για τον Πανιώνιο, στο ματς του Μοσχάτου, αναδείχθηκε η Στεφανίδου με 17 πόντους, ενώ ακολούθησε η Αμερικανίδα Κέιτι με 15, η Θεοδωρομανωλάκη με 12 και η έτερη Αμερικανίδα Πέτερσεν με 11.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ γυναικών - Κύπελλο - Β' φάση

Ελευθερία Μοσχάτου - Πανιώνιος: 49-79

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 33-39, 38-61, 49-79

Πανιώνιος (Τσίκληρας ): Πέτερσεν 11(1), Κέιτι 15, Τσιαδή 8, Μπότσαρη 4, Θεοδωρομανωλάκη 12(1), Στεφανίδου 17(2), Πατεράκη 3, Γρηγορίου 7(1), Μήτση 2, Τσίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια