Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να ξεκινήσει με το... δεξί!

Στην μάχη του πρωταθλήματος της Α2 ρίχνεται σήμερα (08/10, 17:00) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο κλειστό της Αρτάκης. Τ...

Στην μάχη του πρωταθλήματος της Α2 ρίχνεται σήμερα (08/10, 17:00) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο κλειστό της Αρτάκης.

Το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει, με τον Ιστορικό να είναι έτοιμος να μπει με το... δεξί στις υποχρεώσεις του, θέλοντας να φτάσει στη νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό.

Ο Νίκος Οικονόμου περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να είναι συγκεντρωμένοι, ώστε να έρθει η επιτυχία στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός αποτελεί μία καλή και δυνατή ομάδα, αυτό το ξέρουν οι κυανέρυθροι, όμως ο Ιστορικός έχει την ποιότητα και την εμπειρία και είναι στο... χέρι του να φτάσει στο "ροζ φύλλο αγώνα".

Φυσικά άπαντες στον σύλλογο περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης, προκειμένου να στηρίξει το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για επιτευχθεί η νίκη.

Ώρα έναρξης του αγώνα: 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια