Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: 6η θέση στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το τουρνουά του ΣΕΔΥ, το οποίο φιλοξένησε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το περασμέν...

Εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το τουρνουά του ΣΕΔΥ, το οποίο φιλοξένησε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Κώστας Δήμου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, εν όψει της πρεμιέρας της Α1, ενώ τελικά ο «Ιστορικός» πήρε την 6η θέση, δεχόμενος την ήττα 11-6 στον τελευταίο αγώνα από τον Εθνικό Πειραιώς.

Για τις θέσεις 5-6 ο Εθνικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 11-6.
Εθνικός – Πανιώνιος 11-6 (2-1, 4-3, 2-1, 3-1)

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Σιώνης, Κόχειλας 3, Σκληρός, Τσαγκάρης , Παπαδόγκωνας 3, Χονδροκούκης 1, Φουτρής Σ., Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος 2, Αγκόρτσας 1, Κουμής, Πρωτοψάλτης 1, Καζάζης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Δημακόπουλος, Βυθούλκας, Κουτσιαλής 1, Μαζοκοπάκης, Κουλιεράκης, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Πανταζόπουλος, Γαβαλάς Σ., Καρακάσης 1, Βέκκος 1, Ποταμιάνος 1, Σιάχος, Μαργουνάκης, Γαβαλάς Γ. 1

Αρκετά σημαντική και η χρησιμοποιήση αρκετών νεαρών παιδιών από την ακαδημία του «Ιστορικού», καθώς ο Κώστας Δήμου έδωσε χρόνο συμμετοχής και θέση στη 15άδα, με την ομάδα να έχει ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ενώ υπήρχε η απουσία του τραυματία, Νίκου Καρακάση.

Στη φάση των ομίλων για το τουρνουά του ΣΕΔΥ ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και τον Υδραϊκό, όμως πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον ΑΝΟΓ και συνολικό σκορ το 9-9.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πανιωνίου ρίχνει την προσοχή της στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς στη Νέα Σμύρνη. Εκεί, ο «Ιστορικός» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Κουτσιαλή, ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρυσι και θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια