Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με ανατροπή για την Κ20 στα Σπάτα!

Μετά από μία ημέρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ομάδας Νέων του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ιστορικό να παίρνει την εκτός έδρας νίκη μ...

Μετά από μία ημέρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ομάδας Νέων του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ιστορικό να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί, ωστόσο τα τελευταία 15 λεπτά παίχτηκαν την Κυριακή, καθώς ο αγώνας διεκόπη λόγω δυνατής βροχής.

Η ομάδα του Κοροπούλη έβγαλε χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πολύ καλά δειγματά γραφής, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 43' με πέναλτι του Γιούση, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Πανιώνιος βρήκε την απάντηση και ισοφάρισε με τέρμα του Αντωνακόπουλου.

Στην επανάληψη ο Ιστορικός ήταν η ομάδα που κυνήγησε το δεύτερο γκολ και κατάφερε στο 63ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα, ξανά με σκόρερ τον Αντωνακόπουλο, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Στο 75λεπτο σταμάτησε ο αγώνας, καθώς η βροχή ήταν καταρρακτώδης και το τελευταίο τέταρτο παίχτηκε την Κυριακή.

Ο Πανιώνιος ήταν άψογος στον αγωνιστικό χώρο και κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ του προβάδισμα, φτάνοντας στη νίκη.

Έτσι, μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Κοροπούλη παραμένει αήττητη, καθώς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης, Ψάνης, Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Τσέλιος, Γιούσης, Λίτσι, Σπηλιώτης, Λεπενιώτης

Έπαιξαν και οι: Κόφι, Βαφειάδης, Μεσσήνης

Πανιώνιος: Αστράς, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Αντωνακόπουλος, Βουκελάτος, Παπανικολάου, Βλάχος, Δαβρής, Χελάς, Οικονομίδης

Έπαιξαν και οι: Γλύνος, Μητσογιάννης, Σταμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια