Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χίλι: «Ενθουσιασμένη που ήρθα στον Πανιώνιο» (video)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου έφτασε η η πρώτη ξένη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Κέϊτι Χίλι. Η 23χρονη Αμερι...

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου έφτασε η η πρώτη ξένη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Κέϊτι Χίλι.

Η 23χρονη Αμερικανίδα αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής και τον προπονητή του Πανιωνίου να την περιμένουν, προσφέροντας της λουλούδια και ένα κασκόλ του συλλόγου.

Η Χίλι λίγα λεπτά μετά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Ιστορικού, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τη νέα πρόκληση της καριέρας της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή να έρθω στην Ευρώπη και στον Πανιώνιο. Το ιδανικό μέρος που με ρωτάνε τα τελευταία δέκα χρόνια που ήθελα να πάω ήταν η Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ, στον Πανιώνιο.

Σίγουρα είμαι έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται, να προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να παίξω σωστά το ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Είμαι παίκτρια της ομάδας και θέλω να κάνω την ομάδα καλύτερη.

Είμαι έτοιμη να προσαρμοστώ. Σίγουρα θα είναι μία μεγάλη αλλαγή για μένα που έρχομαι στην Ευρώπη, αλλά είμαι σίγουρα έτοιμη και έχω φίλους από την Αμερική που έχουν περάσει από την Ελλάδα, έχω μιλήσει μαζί τους και μου έχουν μάθει κάποια πράγματα. Είμαι πολύ ανταγωνιστική στο παιχνίδι μου και δεν θέλω ποτέ να πω όχι σε μία νέα πρόκληση.

Είμαι ενθουσιασμένη που ήρθα στην Αθήνα και θέλω να δω τα πάντα εδώ, την χώραμ τα μουσεία, όλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Επιμέλεια: Κατερίνα Κοντού

Δεν υπάρχουν σχόλια