Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επένδυση στο μέλλον! (photos)

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε το τμήμα σκάουτινγκ του Πανιωνίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτ...

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε το τμήμα σκάουτινγκ του Πανιωνίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καραγιώργη.

Ο 16χρόνος μεσεπιθετικός της ακαδημίας ΟΦ Αρμένων είχε περάσει επιτυχώς την αξιολόγηση για την ένταξη του στην ΠΑΕ Πανιώνιος τον περασμένο Απρίλιο, συμμετέχοντας στα δοκιμαστικά που είχαν γίνει.

Ο νεαρός ταλαντούχος άσος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στις ακαδημίες της κυανέρυθρης ΠΑE, καθώς θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο στον ΟΦ Αρμένων για να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Στο Ρέθυμνο, όπως αναφέραμε και παραπάνω, μετέβη το τμήμα σκάουτινγκ του Ιστορικού με επικεφαλής τον Αντώνη Μανίκα.

Μάλιστα, μιλώντας σε τοπικά μέσα, ο κ. Μανίκας τόνισε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων για την παραχώρηση χωρίς ανταλλάγματα του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καραγιώργη, ο οποίος δοκιμάστηκε και επιλέχθηκε το προηγούμενο διάστημα από τους προπονητές της Ακαδημίας μας. Αυτά τα παραδείγματα βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας του Πανιωνίου, που είναι ένα σωματείο, το οποίο είναι ευρέως γνωστό, πως εξελίσσει και δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η πολιτική του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια έχει σκοπό να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να αναδειχθούν.

Ο Παναγιώτης είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία και σαν ΠΑΕ Πανιώνιος θεωρούμε πως είναι καλό για
κάθε παιδί, να παραμένει στην οικογενειακή θαλπωρή. Το σκεπτικό είναι πάντοτε ότι αν γίνεται καλή δουλειά σε μια σωστή ακαδημία, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες για να το πάρεις το παιδί στην Αθήνα. Για αυτό τον λόγο έχουμε αποφασίσει σαν ΠΑΕ Πανιώνιος να αφήνουμε τα παιδιά που και ηλικιακά είναι πιο μικρά, στις τοπικές ακαδημίες εφόσον κρίνουμε ότι δουλεύουν καλά, με την παρακολούθηση και την αξιολόγηση για την Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια