Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπιασσαν... δουλειά! (photos)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και ήδη τα κυανέρυθρα κορίτσια έχουν... πιάσει δουλε...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και ήδη τα κυανέρυθρα κορίτσια έχουν... πιάσει δουλειά!

Δείτε το δελτίο Τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Την Τετάρτη, 17.08.2016, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η πρώτη προπόνηση για τα κορίτσια μας που σημαματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας εν' όψει των υποχρεώσεων της περιόδου 2016-2017 στο Πρωτάθλημα της Α-1 και το θεσμό του Κυπέλλου.

Ήδη από τις 22.08.2016 και με την καθοδόγηση του προπονητικού team οι αθλήτριες του Πανιωνίου ακολουθούν ιδιαίτερα κοπιαστικό πρόγραμμα, τόσο νωρίς το πρωι για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, όσο και το απόγευμα όπου γίνεται το "χτίσιμο" της ομάδας στο κλειστό της οδού Αρτάκης και ενίοτε στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας", ώστε να μπουν οι βάσεις για μια ευπρόσωπη παρουσία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 
ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΙΚΟΥ

Σημειωτέον, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο προαγωνιστικός έλεγχος των
αθλητριών της ομάδας basket του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Αυτές πραγματοποιήθηκαν στην ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΙΚΟΥ του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάνος Μπριλάκης που είναι ο ιατρός της ομάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά και Διευθυντής του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Κλινικής είναι ο υπεύθυνος γι αυτή τη συνεργασία.

Η Διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Διευθυντή της Κλινικής Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κο Χαμακιώτη, για την διευκόλυνση που παρείχε στις αθλήτριες της ομάδας και την γενικότερη στήριξη στο Τμήμα Γυναικείου Basket του Πανιωνίου ΓΣ.

Εξάλλου, την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές μετρήσεις σε όλες τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος Τις μετρήσεις θα διεξάγει η κορυφαία στο χώρο της εταιρία P.F.S TRAINING των Νίκου Σκαρμούτσου & Νίκου Καφέτζη, στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται και μέσα στην αγωνιστικό περίοδο, αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμο βοήθημα στα χέρια των προπονητών μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή χρονιά σε όλους...

Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια