Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά Λευκάδας (photos)

Η αποτίμηση της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου στο 1ο διεθνές τουρνουά Λευκάδας. Αναλυτικά: Eπέστρεψε η αποσ...

Η αποτίμηση της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου στο 1ο διεθνές τουρνουά Λευκάδας.

Αναλυτικά:

Eπέστρεψε η αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού που συμμετείχε στο Διεθνές τουρνουά της Λευκάδας.

Oι κυανέρυθρες αντιμετώπησαν το Σάββατο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την Κυριακή την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Βουλγαρίας Μοντάνα.

Το προπονητικό τημ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, μακριά από την έδρα μας και μετά από πολύωρο ταξίδι. Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δεθούν μεταξύ τους και να έρθουν πιο κοντά η μία στην άλλη.

Αντιμετωπίσαμε ομάδες που οι αθλήτριες του βασικού τους κορμού έχουν πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ τους στο υψηλό επίπεδο και γι' αυτό το αρχικό ακόμη στάδιο της προετοιμασίας μας, τα συμπεράσματα ήταν σίγουρα θετικά.

Γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητριών μας δεν διαθέτει ανάλογες εμπειρίες από αυτό το επίπεδο και ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξεις ομάδα Α1. Πλην όμως, εμείς διαλέξαμε τον πιο μακρύ, δύσκολο και επίπονο.

Το να το πετύχουμε αναπτύσσοντας νέα παιδιά. Αν συνυπολογίσουμε το ότι και οι Αμερικανίδες μας είναι μόλις μερικές μέρες στην Ελλάδα και περνούν τον Ατλαντικό για πρώτη φορά, είναι αυτονόητο ότι καλούμαστε να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου τις επόμενες εβδομάδες για να ανεβούμε στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε.

Το σίγουρο είναι ότι διαθέτουμε ένα σύνολο ταλαντούχων παιδιών που σε ένα οικογενειακό κλίμα εργάζονται σε καθημερινή βάση με διάθεση και δίψα για διάκριση. Έχουμε ακόμη αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, αλλά καταφέρνουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σ' όλα μας τα φιλικά έως τωρα κυνηγήσαμε την νίκη ως το τελευταίο σουτ.

Πιστεύουμε πως χρειαζόμαστε υγεία, υπομονή και πολύ δουλειά και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.

Σε σχέση με πέρυσι έχουμε περισσότερες επιλογές και τη δυνατότητα ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού να ζητάμε διαφορετική τακτική και να εμφανίζουμε διαφορετικές πρωταγωνίστριες.

Σχετικά με τη συμμετοχή μας στο Διεθνές τουρνουά της Λευκάδας, την πρώτη μέρα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα στο δικό μας στυλ με ευκίνητες ψηλές, πιεστική άμυνα και έμπειρα γκαρντ.

Τη δεύτερη μέρα μια πολύ ψηλή ομάδα με μια θηριώδη σέντερ και πολύ καλές σουτέρ.

Και στα δυο παιχνίδια προσαρμοστήκαμε σωστά και βγάλαμε διαστήματα πολύ καλού μπάσκετ. Διάρκεια δεν έχουμε ακόμη και κάνουμε αρκετά λάθη, αλλά το περίεργο θα ήταν αυτή την εποχή να τα κάνουμε όλα τέλεια.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και την Διοίκηση που και σ' αυτό το ταξίδι ηταν δίπλα μας και φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτε.

Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Λευκάδας και την ομάδα της Νίκης για την πρόσκληση και την φιλοξενία.

Είχαμε τα πάντα πριν καν το ζητήσουμε. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά.

Αποδείξατε πως είσαστε αυτή την εποχή ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς τους υπόλοιπους και την αξίζατε...





Δεν υπάρχουν σχόλια