Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτσι γιορτάζουν οι Πανιώνιοι! (photos)

O Iστορικός Πανιώνιος έκλεισε 126 χρόνια ζωής, μπήκε στα 127 και οι φίλαθλοι του συλλόγου το γιόρτασαν με τον δικό τους μοναδικό Πανιώνιο τρ...

O Iστορικός Πανιώνιος έκλεισε 126 χρόνια ζωής, μπήκε στα 127 και οι φίλαθλοι του συλλόγου το γιόρτασαν με τον δικό τους μοναδικό Πανιώνιο τρόπο!

Το βράδυ της Τετάρτης (14/09) είχε δοθεί το ραντεβού στην Εστία για τους κυανέρυθρους φιλάθλους, όπου όλη η Πανιώνια οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μεγάλου συλλόγου της Σμύρνης.

Πλήθος κόσμος έδωσε το "παρών". Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι του Ιστορικού ντυμένοι στα κυανέρυθρα πήραν την... θέση τους στην γιορτή, που οργάνωσαν με επιτυχία οι Πάνθηρες.

Το... μενού της κυανέρυθρης εκδήλωσης περιλάμβανε την ιστορική διαδρομή του Πανιωνίου από το 1890 έως και σήμερα. Ο Ιστορικός Θοδωρής Μπελίτσος ανέλαβε την εκφώνηση της Πανιώνιας ιστορίας.

Τον λόγο πήρε επίσης ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός στην τεράστια ιστορία του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επίσης, χαιρετησμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, ενώ ο Πέτρος Λινάρδος με επιστολή του (δεν μπόρεσε να παρεβεθεί για λόγος υγείας) αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Πανιωνίου και στα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Εν συνεχεία, ο Κώστας Παπαδάκος κάλεσε και τον Αντώνη Κρόμπα να πει δύο λόγια, με τον γνωστό "Πάνθηρα" ηθοποιό να ξεσηκώνει τον κόσμο τραγουδώντας σύνθημα της ομάδας!

Τέλος, ο κόσμος πήρε θέση μπροστά από το κτήριο της Εστίας και βγήκε μία ιστορική ομαδική φωτογραφία, την στιγμή που άναψαν δεκάδες καπνογόνα και πολλά βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί (και όχι μόνο) πραγματοποίησαν πορεία από τη Νέα Σμύρνη προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.  Εκεί οι κυανέρυθροι οπαδοί άναψαν καπνογόνα, φώναξαν συνθήματα για τον Ιστορικό και αποχώρησαν μετά από λίγη ώρα χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το "παρών" στην εκδήλωση στην Εστία, έδωσαν και μέλη από  διάφορα τμήματα του Πανιωνίου. Η ποδοσφαιρική ομάδα είχε την μεγαλύτερη εκπροσώπηση, καθώς εκτός από τους ανθρώπους της διοίκησης, παρόντες ήταν και αρκετοί παίκτες. Μεταξύ των οποίων οι: Φούντας, Ρισβάνης, Σιώπης, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Πινιώτης, Βουκελάτος, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος.

Άπαντες έδωσαν ραντεβού για του χρόνου...

Δείτε φωτογραφίες από την Εστία και από το Καλλιμάρμαρο














Δεν υπάρχουν σχόλια