Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες στην Ξάνθη!

Με το "διπλό" πέρασε από την Ξάνθη ο Ιστορικός, όπου επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσιάσ...

Με το "διπλό" πέρασε από την Ξάνθη ο Ιστορικός, όπου επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη στο παιχνίδι της, πέτυχε δύο τέρματα, έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες και "καθάρισε" σχετικά εύκολα την υπόθεση νίκη.

Ο Ιστορικός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, ενώ στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοση του, κρατώντας με σχετική ευκολία το προβάδισμα στο σκορ.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Μασούντ, Ρισβάνης, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να δείξει από το ξεκίνημα πως θα είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης.

Στο 5ο λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μασούντ έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε πανεύκολα τον Φλίσκα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ζίφκοβιτς για το 0-1.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το ματς και στο 15’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Ο Ανσαριφάρντ πέρασε ανάμεσα από Φλίσκα και Παπαγεωργίου, πλάσαρε αλλά ο Ζίφκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Ότι δεν κατάφερε ο Ιρανός όμως το πέτυχε ο Ρισβάνης στο επόμενο λεπτό (16’). Ο Φούντας εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ, ο κεντρικός αμυντικός του Ιστορικού με ωραίο άλμα, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με όμορφη κεφαλιά έκανε το 0-2.

Το δεύτερο γκολ δεν έριξε τον ρυθμό της ομάδας και στο 21’ λίγο έλειψε να γίνει και το 0-3. Ο Μπεν εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Ρισβάνης γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι αλλά ο Φούντας με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, με τον Ζίφκοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα.

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός έπεσε, με τους κυανέρυθρους, όμως, στο 36’ να χάνουν μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Ανσαριφάρντ έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ζίφκοβιτς έδιωξε με τις γροθιές.

Στο 41’ η ομάδα του Μιλόγεβιτς δημιούργησε ξανά μία σπουδαία ευκαιρία. Οι κυανέρυθροι βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση, ο Μπεν πήρε την μπάλα από τον Καρίμ, όμως ο Φλίσκας με σωτήριο τάκλιν κόντραρε το σουτ του παίκτη του Πανιωνίου.


To δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που βρήκε χώρους και προσπάθησε να απειλήσει για ένα ακόμη γκολ.

Στο 50’ ο Μασούντ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Καρίμ, ο Ιρανός έκανε το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φούντα να απειλήσει. Ο εξτρέμ του Πανιωνίου πέρασε δύο αντιπάλους του, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η πρώτη επιθετική απειλή της Ξάνθης ήρθε στο 72’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ράνος πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της κυανέρυθρης άμυνας, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Από το 75ο λεπτό ο Πανιώνιος έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με την Ξάνθη να ανεβάζει στροφές, προσπαθώντας να μειώσει το σκορ.

Τελικά το 0-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να κάνει το "2 στα 2" στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57’ Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (47’ Ορφανίδης), Λάζιτς (73’ Καμαρά), Σολτάνι, Νιέτο, Ράνος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοατά, Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ, Μπεν (90’ Μασούρας), Φούντας (65’ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (Ενγκόγκ)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια