Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Της προσφυγιάς καμάρι…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Ο απόηχος της δεύτερης συνεχόμενης νίκης του Ιστορικού στο πρωτάθλη...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Ο απόηχος της δεύτερης συνεχόμενης νίκης του Ιστορικού στο πρωτάθλημα έχει καταλαγιάσει. Λογικό. Κοιτάμε μπροστά το Σαββατιάτικο ματς με τη Βέροια. Όμως αδέρφια εγώ θα αρχίσω τη στήλη μου από την πρωτοβουλία του Καρίμ και του Μασούντ να δώσουν χαρά στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο ελληνικό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του GoalNews οι δυο Ιρανοί του Ιστορικού πήγαν και… άδειασαν σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με την εφημερίδα ξόδεψαν σε τυποποιημένες τροφές πάνω από 2.500 ευρώ και έπειτα τις μοίρασαν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στους χώρους φιλοξενίας στο παλιό αεροδρόμιο.

*** Τι να πω; Μια βαθιά υπόκλιση και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί οι δυο παίκτες εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το καμάρι της προσφυγιάς, τον Πανιώνιο, τον σύλλογο που κρατά ζωντανή (μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης) τη μνήμη του Μικρασιάτικου αθλητισμού. Εδώ να πω ένα μεγάλο μπράβο και στους «Πάνθηρες» που την περασμένη Τετάρτη τίμησαν τα 127 χρόνια από την ίδρυση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ελληνικού συλλόγου. Δεν μπόρεσα να είμαι παρών και στεναχωρήθηκα που απουσίασα από τη γιορτή του δυναμικότερου κομματιού της Πανιώνιας οικογένειας. Να ‘στε καλά «Πάνθηρες» γεροί και δυνατοί να μεταφέρεται το Πανιώνιο μήνυμα παντού….

*** Πάμε στα αγωνιστικά. Η νίκη στη Ξάνθη δεν ήταν απλά ένα βαθμολογικό τρίποντο, μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ηταν ένα πιάτο εκδίκησης για τους Πανιώνιους που δεν ξεχνούν το καλοκαίρι του 2014 και το ρόλο της εν λόγω ομάδα στην απόπειρα διάλυσης τους Ιστορικού. Χωρίς να το ξέρουν ο Μασούντ και ο Ρισβάνης μας έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά, πολύ μεγαλύτερη από μια ποδοσφαιρική νίκη. Γιατί εμείς οι Πανιώνιοι έχουμε ένα περίεργο… προτέρημα ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ποτέ. Μα ποτέ σας λέω…

*** Το Σάββατο υποδεχόμαστε τη Βέροια. Η συνταγή είναι γνωστή. Σοβαρότητα, πάθος, αγωνιστικότητα και «κυανέρυθρο» πάθος. Όπως τις δυο πρώτες αγωνιστικές, έτσι και το Σάββατο η ομάδα πρέπει να ακολουθήσει τον τρόπο που μας έχει δώσει τους 6 βαθμούς και να πάρει άλλη μια νίκη. Όμως το Σάββατο πρέπει και οι Πανιώνιοι να δείξουν ότι στηρίζουν την ομάδα. Ολοι φέρνουμε από έναν (και δυο, τρεις, τέσσερις…) Πανιώνιο ακόμη στο γήπεδο. Τα παιδιά του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς αξίζουν ένα ζεστό χειροκρότημα. Αξίζουν να τους υποστηρίξουμε με φωνή και πάθος. Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα τα δώσουν όλα. Θα καταθέσουν ψυχή και σώμα στο χορτάρι για την «κυανέρυθη» φανέλα…

*** Πολύ καλό ξεκίνημα και για την ομάδα μπάσκετ. Ενας χρόνος είναι θα περάσει. Γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑ Η Α2. Πανιώνιος είμαστε. Θα βάλουμε φέτος τις βάσεις έτσι ώστε του χρόνου στην Α1 ο Ιστορικός να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Περιττό βέβαια να πω ότι και φέτος το Αρτάκης θα ζήσει όμορφες «κυανέρυθρες» στιγμές….

*** Τι είναι ο Πανιώνιος; Να έχεις αγωνιστεί με τη φανέλα του τρία χρόνια, αλλά να μην ξεχνάς τα γενέθλια του συλλόγου. "Ευτυχισμένα τα 126 χρόνια ιστορίας στον Πανιώνιο. Σας ευχαριστώ που ήμουν μέρος της οικογένειάς του συλλόγου. Πάντα στην καρδιά μου ο Πανιώνιος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάριο. Γι’ αυτό ο Ντάριο Φερνάντες έχει πάρει θέση στη καρδιά των Πανιώνιων μαζί με τον Μίλινκο Πάντιτς, τον τεράστιο Αλβαρο Ρεκόμπα και τον Φαμπιάν Εστογιανόφ.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια