Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κυρα Τασία και ο «ΕΚΟ-ΜΑΣΤΟΡΑΣ»

Όπως πάντα, τα Πανιώνια Νέα, εξασφάλισαν ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους φίλους μας! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, υπή...

Όπως πάντα, τα Πανιώνια Νέα, εξασφάλισαν ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους φίλους μας! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, υπήρξε ένα μυστικό ραντεβού προέδρου μεγάλης αθηναϊκής ομάδας, στο κότερό του, με την ...κυρά-Τασία.

Η πετυχημένη καθαρίστρια που έχει αναδειχθεί με τις αρετές της στον καθαρισμό των νέων τουαλεττών του γηπέδου του Πανιωνίου, έχει σύμβαση καθαριότητας με το Σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές καλοβλέπει το ενδεχόμενο να ντυθεί στα χρώματα της νέας της ομάδας και να ενταχθεί στο προσωπικό καθαρισμού του γηπέδου, το οποίο ο εν λόγω πρόεδρος έχει υποσχεθεί στα προβατ...εεεε στους φιλάθλους της ομάδας του.

Κατά τη μυστική συνάντηση η κυρα-Τασία φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή της σε προσύμφωνο και αναμένονται πλέον μόνο οι ανακοινώσεις. Μάλιστα, εάν ο Πανιώνιος δεν δεχτεί να της δώσει την άδεια να αποχωρήσει από τα Χριστούγεννα, έναντι του ποσού που αγγίζει τα 18,23€+ΦΠΑ, η απόκτησή της θα προχωρήσει τον ερχόμενο Ιούνιο ως ελεύθερη μεταγραφή!

Χαρές και πανηγύρια λοιπόν στο στρατόπεδο της αθηναϊκής ομάδας για αυτή τη μεταγραφή που αναμένεται να λύσει μία από τις μείζονες ελλείψεις της ομάδας.

Για να σοβαρευτούμε λίγο, είναι γεγονός ότι οι διάφοροι «προεδράρες» διαπιστώνουν τις ελλείψεις των ομάδων τους και εν όψει του Ιανουαρίου, το παρασκήνιο της μεταγραφολογίας οργιάζει. Έτσι, μετά την «πετυχημένη» μεταγραφική στρατηγική της ΑΕΚ στην περίπτωση Μπακασέτα, μέσω του ...τύπου και των ΜΜΕ, έρχεται η σειρά των Σιώπη και Ανσαριφάντ. Ήδη το κίτρινα παπαγαλάκια άρχισαν τα αποκλειστικά άρθρα για τα «μυστικά» ραντεβού και της προ-υπογραφές των παικτών του Πανιωνίου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του ’17, ώστε να μετρήσουν τις αντιδράσεις, να καλλιεργήσουν κλίμα αναταραχής μεταξύ ομάδας και εκάστοτε παίκτη και τελικά να αρπάξουν τους παίκτες τσάμπα ή για ψίχουλα, μπροστά στο ενδεχόμενο να τους χάσει ο Πανιώνιος ως ελεύθερες μεταγραφές.

Τα ίδια που βιώνουμε εδώ και χρόνια από το παρασκηνιακό κράτος εν κράτει του ποδοσφαίρου, με πρωταγωνιστές φυσικά τους βεζύρηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως χρώματος πράσινου, κόκκινου ή κίτρινου. Εντελώς τυχαία, οι ίδιοι βεζύρηδες τυχαίνει να δουλεύουν παρασκηνιακά και στο οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου, με μονοπωλιακές, αυθαίρετες και κατά κανόνα κρατικοδίαιτες εισοδηματικές πολιτικές. Άλλοτε μέσω εμπορίου πετρελαιοειδών και τηλεπικοινωνιών, με αδιαφανείς πάντα συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων με το κράτος και άλλοτε μέσω λαθρεμπορίου πετρελαιοειδών, ναρκωτικών και όπλων οι άνθρωποι αυτοί, μεγιστάνες της ελληνικής οικονομικής και δυστυχώς ταυτόχρονα και ποδοσφαιρικής σκηνής καταπατούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, ελεύθερης αγοράς και ισονομίας. Και όταν αυτό γίνεται σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, καταλαβαίνει κανείς πόσο ευκολότερα γίνεται σε ποδοσφαιρικό.

Δε θα μιλήσω τόσο για τους πρωην και νυν (βρωμίζει η σκέψη μου μόνο στα ονόματά τους), αλλά θα εστιάσω στον εν δυνάμει υποψήφιο για τη θέση του «βεζύρη του ελληνικού ποδοσφαίρου», ο οποίος με το πρόσχημα της κάθαρσης προσπαθεί να δικτυωθεί όπως οι προκάτοχοί του. Γι’ αυτό αντί να επενδύσει π.χ. σε γήπεδο επένδυσε (με τραπεζικά δάνεια φυσικά) στον ΟΠΑΠ, οπότε μέσω της κρατικοδίαιτης μέχρι πρότεινος εταιρείας παρέλαβε «έτοιμα» κέρδη και διοχετεύει τώρα τις χορηγίες του κατά το συμφέρον της ομάδας την οποία κατέχει. Ο άνθρωπος που πλούτισε από το λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών σε Ελλάδα αλλά κυρίως χώρες της Β. Αφρικής που βρίσκονταν υπό καθεστώς διεθνούς εμπάργκο και από την μονοπωλιακή δραστηριότητα στον τομέα της διαχείρισης πετρελαιοειδών καταλοίπων. Συγκεκριμένα, στον τελευταίο χώρο, ελέγχει τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδος (επίσης κατά σύμβαση – παροχή των εν μέρει κρατικών Οργανισμών Λιμένων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης – με θηγατρική στον τελευταίο εταιρεία).

Και η λίγδα της δραστηριότητάς του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συσσωρεύεται όπως στη μοράβια στη γάστρα του ΕΚΟΜΑΣΤΕΡ, της «ναυαρχίδας» του (κρατικοδίαιτου πάντα) μαγαζιού που έχει στήσει στη διαχείριση πετρελαιοειδών καταλοίπων. Το πλοίο αυτό δεν έχει υποστεί ενώ θα έπρεπε, επιθεώρηση και συντήρηση στην ξηρά εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, με την κατά περίεργο τρόπο χορήγηση παράτασης κάθε χρόνο από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Ο ουσιαστικός λόγος είναι ότι κανένα ναυπηγείο στην ευρύτερη περιοχή Πειραιά δε μπορεί να το παραλάβει λόγω μεγέθους, άρα πρέπει να ρυμουλκηθεί αλλού και επομένως, πρέπει να καταβληθούν έξοδα από μέρους της εταιρείας του για τη ρυμούλκηση (ουκ ολίγα). Αλλά φυσικά γιατί να πληρώσει, τη στιγμή που άκοπα αποκομίζει κέρδη κάθε χρόνο, έχοντας μονοπώλιο και μην εκπληρώνοντας τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του; Μέχρι να πλημυρρήσει όλος ο Σαρωνικός από βαριά κατάλοιπα πετρελαίου και όλοι να αρνηθούν ότι γνώριζαν...

Επομένως, εφαρμόζει τώρα τις «εμπορικές τακτικές» του έχοντας στο στόχαστρο την ποιότητα των παικτών που αναδεικνύονται κάθε χρόνο στον Πανιώνιο. Και φυσικά μόνο όπου λήγουν τα συμβόλαια και δεν χρειάζονται να δώσει λεφτά. Γιατί όπως όλοι οι «προεδράρες» δεν έχει βάλει μία από την τσέπη του, εξού και οργίαζαν οι φήμες ότι διαπόμπευσε το όνομα της ιστορικής ομάδας που πλέον κατέχει, ρίχνοντάς τη στη Γ’ εθνική για να την αποκτήσει ...δωρεάν και χωρίς χρέη προς το κράτος, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, τώρα διοχετεύει ξανά από τα παπαγαλάκια που ελέγχει φήμες για μυστικά ραντεβού και προσύμφωνα.

Θα σταθεί λοιπόν αυτός ο άνθρωπος μπροστά σε δεοντολογίες, αθλητικό πνεύμα ή έστω κανόνες της αγοράς; Οι μπίζνες κλείνονται σε μυστικά ραντεβού, παρέα με τις εταιρείες μανατζαρέων που λύνουν και ράβουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα, όπως έχω ξαναγράψει. Τέτοια εταιρεία είναι και η Ace Managements, η οποία όλως τυχαίως διατηρεί μεταξύ άλλων και τα δικαιώματα των Μπακασέτα, Σιώπη και Ρισβάνη. Και μια τέτοια εταιρεία την ενδιαφέρει να διακινούνται οι παίκτες έστω και σε μικρές τιμές, γιατί αν ο παίκτης πουληθεί ακριβά πιθανόν θα πρέπει να μειώσει την προμήθειά της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Και εδώ καλείται η διοίκηση του Πανιωνίου να τα βάλει με τα «τέρατα» και να καταφέρει ως άθλο το καλύτερο deal για το σύλλογο, που είναι προφανώς να ανανεώσει συμβόλαια και να κρατήσει τους παίκτες ή να τους πουλήσει στην πραγματική τους αξία. Θα της βγάλω το καπέλο φυσικά αν το πετύχει. Δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν θέλω να προδικάζω, αλλά...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;

Λουζιτανός

Δεν υπάρχουν σχόλια