Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αρχή με Οικονόμου και η... συνέχεια!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Οικονόμου έδειξε την πρόθεση της διοίκησης να δημιουργήσει έναν ισχυρό και με χρονική διάρκεια ...

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Οικονόμου έδειξε την πρόθεση της διοίκησης να δημιουργήσει έναν ισχυρό και με χρονική διάρκεια κορμό.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν ερθεί σε συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό εδώ και αρκετές ημέρες και την Τετάρτη επισφραγίστηκε στο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και του Οικονόμου και η επιθυμία για να επεκτείνουν την συνεργασία τους ήταν κοινή. Φυσικά, υπήρξε και μία αύξηση στις οικονομικές απολαβές του παίκτη, σε λογικά πλαίσα όμως και σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής.

Στον Πανιώνιο θέλουν να προχωρήσουν και σε άλλες ανάλογες κινήσεις, κρατώντας στη Νέα Σμύρνη παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να περάσουν τα γραφεία της ΠΑΕ και άλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστές για ανανέωση (προτεραιότητα έχει ο Σιώπης), με στόχο να δημιουργηθεί ένας δυνατός και με διάρκεια ελληνικός κορμός.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, όμως, πρόταση ανανέωσης θα γίνει και στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το Καλοκαίρι του 2017.  Ο Ιρανός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Πλατεία και φυσικά από πέρυσι έχει δείξει την αξία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια