Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έβγαλε τσαμπουκά και χαρακτήρα!

Ο Ιστορικός πέρασε άνετα και ωραία από την Ξάνθη, έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα και έδειξε πως η ομάδα διαθέτει τσαμπουκά και… χαρακ...

Ο Ιστορικός πέρασε άνετα και ωραία από την Ξάνθη, έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα και έδειξε πως η ομάδα διαθέτει τσαμπουκά και… χαρακτήρα!

Πάμε, λοιπόν, να αναφέρουμε κάποια πράγματα που είδαμε και μας άρεσαν από την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο νικηφόρο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

***Η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Κυριάρχησε στο παιχνίδι, πέτυχε δύο τέρματα σε 16 λεπτά και έδειξε πως είτε παίζει εντός είτε παίζει εκτός θα προσπαθεί να κάνει το δικό της παιχνίδι με σκοπό να φτάσει στη νίκη.

*** Καρίμ και Μασούντ δεν μιλούν μόνο την ίδια γλώσσα καθώς είναι από την ίδια χώρα (σ.σ.Ιράν), αλλά μιλούν και την ίδια γλώσσα μέσα στο γήπεδο! Βρίσκονται με κλειστά μάτια στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μασούντ να βγάζει εξαιρετικές κάθετες πάσες στον Καρίμ. Έγινε τόσο στο ματς της Ξάνθης όσο και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

***Είναι ευτυχία για έναν προπονητή να έχει δύο εξτρέμ τα οποία θα γυρνάνε και θα είναι συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα. Φούντας και Μπεν κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα. Είναι κινητικοί στην επίθεση, αλλά όποτε χρειάζεται βρίσκονται και πίσω από την μεσαία γραμμή, καλύπτοντας χώρους όταν η ομάδα αμύνεται.

*** Η ομάδα έβγαλε τον απαραίτητο τσαμπουκά στο παιχνίδι της Ξάνθης. Οι κυανέρυθροι έπεφταν πρώτοι πάνω στην μπάλα τις περισσότερες φορές, ενώ και το διάστημα των τελευταίων 15 λεπτών του αγώνα, όπου πίεσε η Ξάνθη, η κυανέρυθρη άμυνα λειτούργησε σωστά και έκοψε κάθε επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων.

***Επίσης η ομάδα του Μιλόγεβιτς έβγαλες και τον απαραίτητο χαρακτήρα που χρειαζόταν. Πέτυχε δύο τέρματα γρήγορα στο παιχνίδι και μετά έπρεπε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα. Κάτι που κατάφερε να κάνει με εξαιρετικό τρόπο, καθώς ουσιαστικά μόλις μία φορά ανησύχησε από την Ξάνθη ο Γιαννιώτης σε ολόκληρο το 90λεπτο.

***Ο Γκιοατά κάλυψε με επιτυχία το κενό του τραυματία Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και γρήγορος στις αντιδράσεις του. Θετικότατο ντεμπούτο για τον νεαρό άσο στην Σούπερ Λιγκ.

***Κανείς από τους κυανέρυθρους δεν υστέρησε σε απόδοση, όμως μπορούμε να αναφέρουμε τους παίκτες που αποτέλεσαν τις «κολώνες» της επικράτησης. Σπύρος Ρισβάνης: Ο «άρχοντας» της άμυνας. Πολύ καλό ματς ξανά για τον Έλληνα άσο, που εκτός από το γκολ ήταν αλάνθαστος στις αμυντικές του τοποθετήσεις. Μανώλης Σιώπης: Ο γνωστός Σιώπης. Ασταμάτητο τρέξιμο, βρισκόταν παντού και πάντα δυνατός στις μονομαχίες. Μασούντ Σοτζέι: Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά όλη η παρουσία του στο γήπεδο. Ο Ιρανός είχε σωστές μεταβιβάσεις προς τους συμπαίκτες του, κράταγε την μπάλα όταν έπρεπε και έδειξε ξανά πως έχει τρομερή ποιότητα.

***Σημαντικότατο γεγονός αποτελεί πως ο Πανιώνιος σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Φυσικά αυτό οφείλεται σε όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας και δείχνει την συνοχή που έχουν οι κυανέρυθροι στο παιχνίδι.

***Κρατάμε τα παραπάνω θετικά από την εικόνα του Ιστορικού στην Ξάνθη, κρατάμε φυσικά και τη νίκη και συνεχίζουμε με τους τόνους να μένουν χαμηλά. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Πίστη στην ομάδα, στήριξη στο γήπεδο και όλα θα έρθουν. Άλλωστε, Πανιώνιος είσαι!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια