Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν θα μας χαριστεί τίποτα...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Αν κάτι προσπαθούμε να κατακτήσουμε σαν Πανιώνιοι (και ως άνθρωποι β...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Αν κάτι προσπαθούμε να κατακτήσουμε σαν Πανιώνιοι (και ως άνθρωποι βέβαια…) είναι η ειλικρίνεια. Είναι δύσκολο αλλά η προσπάθεια πρέπει να γίνεται. Το ελληνικό ποδόσφαιρο (και η ελληνική κοινωνία…) θα ήταν πολύ καλύτερο αν το αντιμετωπίζαμε με ειλικρίνεια. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βεβαίως μας παθιάζει, μας «στρατεύει» αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που πρέπει για να το κερδίσεις να παίξει καλά. Να έχεις και τύχη, αλλά πάνω απ’ όλα να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο. Αυτό δεν συνέβη και έτσι ο Πανιώνιος, που άρχισε πολύ όμορφα τη σεζόν με δυο νίκες, ηττήθηκε από τη Βέροια. Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο Α’ ημίχρονο (στο Β’ που «ξυπνήσαμε» ήταν αργά…), η Βέροια ήταν τυχερότερη πέτυχε δυο γκολ και πήρε τη νίκη. Ετσι απλά.

**** Γιατί νικήσαμε τον Αστέρα και την Ξάνθη; Γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Στο ματς του Σαββάτου τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην ομάδα. Ισως πιστέψαμε ότι γίναμε υπερομάδα ξαφνικά και δεν χρειάζεται να προσπαθούμε για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό πληρώσαμε. Και αυτό θα πληρώνουμε αν δεν «ματώνουμε» μέσα στο γήπεδο. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι εμάς δεν θα μας βοηθήσει ΚΑΝΕΝΑΣ. Χάσαμε από τη Βέροια γιατί οι παίκτες του Ιστορικού δεν "βούταγαν" για πέναλτι, ο διαιτητής ήταν άψογος και σφύριξε 50-50 γιατί κανένας δεν τον απείλησε ούτε στην έναρξη, ούτε στο ημίχρονο του αγώνα. Δεν μπορούμε, δεν έχουμε μάθει να «κλέβουμε» αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να «κλέβουμε» πώς να το κάνουμε. Και αυτό το πληρώνουμε εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και στο τέλος του αγώνα παρά τη πίκρα και την απογοήτευση από την ήττα χειροκροτήσαμε τους παίκτες και τον προπονητή για την προσπάθεια τους.

*** Τώρα παίκτες & προπονητής πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα και όπως είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά. Να διορθώσουν τα (πολλά…) αγωνιστικά τους λάθη. Να προσγειωθούν στη πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ. Να αφήσουν για λίγο και οι μανατζαραίοι τη πίεση για συμβόλαια, χρήματα, μεταγραφές. Και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας. Πανιώνιος είμαστε. Μαθημένοι στα δύσκολα…

*** Στο μπάσκετ η ομάδα του Νίκου Οικονόμου επικράτησε εκτός έδρας με 81-74 του Αίολου Αστακού για το κύπελλο και σε έναν ακόμη αγώνα έδειξε την ανωτερότητα της. Να το ξαναπώ; Δεν μας χωρά η Α2. Ο Ιστορικός στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει έναν αντίπαλο θα έχει. Τον… Πανιώνιο! Ναι καλά διαβάζετε, δεν… «τρελάθηκα». Μόνο ο «κακός» μας εαυτός μπορεί να κάνει δύσκολη τη χρονιά. Σέβομαι όλες τις ομάδες. Ξέρω ότι όλες θα θέλουν να νικήσουν τον Πανιώνιο, γι αυτό η άνοδος εξαρτάται από το Νίκο Οικονόμου και τους παίκτες μας. Χωρίς αλαζονεία, αλλά με πάθος και κυρίως με την σκέψη ότι αυτή η ομάδα, ο Ιστορικός του Βαρίκα, του Γιάνκοβιτς, του Φάνη, δεν μπορεί παρά να αγωνίζεται μόνο στην Α1.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια