Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσκεψη στον παλαίμαχο Θωμά Λιόλιο

Ως γνωστόν, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού μετέβη τις προηγούμενες μέρες στη Λευκάδα και συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσ...

Ως γνωστόν, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού μετέβη τις προηγούμενες μέρες στη Λευκάδα και συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ που διεξήχθη στο νησί.

Πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, η αποστολή του Πανιωνίου θεώρησε χρέος της να επισκεφτεί το Πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Λευκάδας, μία παλιά μορφή του ένδοξου ποδοσφαιρικού παρελθόντος, ο Θωμάς Λιόλιος.

Αν και λείπει χρόνια από την Αθήνα, ο Θωμάς Λιόλιος διατηρεί ακόμη άσβεστη τη φλόγα του Πανιωνίου, κάτι που το διαπιστώνει εύκολα κανείς, αν επισκεφτεί το Πρακτορείο του. Κάθε τοίχος και κάθε γωνιά του Πρακτορείου είναι γεμάτα με ιστορικές φωτογραφίες του Πανιωνίου, ενώ σε λίγες ημέρες θα προστεθούν στον τοίχο και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με την αποστολή του Γυναικείου Μπάσκετ.

Ο ίδιος μίλησε με συγκίνηση και νοσταλγία για τα χρόνια που έζησε στον Πανιώνιο, για παλιές του προσωπικές διακρίσεις με τον Ιστορικό και μας περιμένει στα τέλη του Νοέμβρη, όταν η ομάδα θα μεταβεί και πάλι στο νησί για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Α-1 κατηγορίας, κόντρα στην τοπική Νίκη Λευκάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια