Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Έξτρα κίνητρο ο κόσμος μας»

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά το «διπλό» στην Βόνιτσα με τον Αίολο Αστακού, περιμένει το προσεχές Σάββατο στο κ...

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά το «διπλό» στην Βόνιτσα με τον Αίολο Αστακού, περιμένει το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το νικητή του ζευγαριού Κύμη-Ρέθυμνο.

«Η ομάδα δείχνει μαχητικότητα, ομοιογένεια και παίζει ο ένας για τον άλλο. Θεωρώ ότι για την εποχή είμαστε σε καλό σημείο από πλευράς ετοιμότητας» υποστηρίζει ο γκαρντ των «κυανέρυθρων» Βαγγέλης Σακελλαρίου και συμπληρώνει: «Η δουλειά μέσα στο γήπεδο συνεχίζεται κανονικά και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόμαστε και πιο βελτιωμένοι. Βγαίνουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με τον κόουτς Οικονόμου και κάθε ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Το προσεχές Σάββατο ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα φέτος μπροστά στο κοινό του. «Ανυπομονούμε να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο μας» παραδέχεται ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού» και συνεχίζει: «Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο μας στο κύπελλο που θα βγει από το ζευγάρι Κύμη-Ρέθυμνο. Δεν μπαίνουμε στην λογική να σκεφτούμε ποιον αντίπαλο θέλουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Τους θέλουμε κοντά μας και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς χωρίς να μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια