Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως η ομάδα δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέ...

Στο γεγονός πως η ομάδα δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια.

Ο Σέρβος προπονητής ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως πρέπει να σηκώσουν κεφάλι οι κυανέρυθροι και να δουν τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Τι να πούμε μετά από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε με λίγα λόγια να το αναλύσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν υπήρχαμε. Νομίζω ότι καταρχήν δεν μπήκαμε καθόλου μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέσα στο παιχνίδι να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ζητήσαμε το γρήγορο γκολ αν μπορούσαμε να μειώσουμε, ήρθε αργά όμως. Όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο παιχνίδι, όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Χάσαμε βαθμούς και δεν είναι αυτή η εικόνα που είχαμε δείξει ως ομάδα. Πρέπει τώρα να μιλήσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και το πάθημα αυτό να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια».

Για την συμμετοχή του Οικονόμου μετά από τραυματισμό: «Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος και από την συμμετοχή του Γκιοατά στην Ξάνθη. Ήταν και λόγο τακτικής η συμμετοχή του Οικονόμου στο ματς. Σχεδιάζαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας από πίσω, από τα σέντερ μπακ και ο Βαγγέλης μπορεί να βοηθήσει με το αριστερό του πόδι. Είχα πάρει το «ok» ότι ήταν καλά να παίξει. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι σήμερα. Όταν κυνηγάς το σκορ δεν είναι εύκολο χάνεις το μυαλό σου. Είχαμε και ευκαιρίες, αλλά αυτές οι ευκαιρίες συνήθως δεν γίνονται γκολ, ήταν λίγο deja vu. Γίνονται πολύ συχνά τέτοια παιχνίδια. Ήταν παιδικά τα γκολ που φάγαμε και το πληρώσαμε ακριβά. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Κοιτάμε μπροστά, πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που δεν υπήρχε η ομάδα στο πρώτο μέρος: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δεν ήταν ότι πήραμε αέρα κλπ. Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει κίνητρο. Ακούγονται πολλά για τους ποδοσφαιριστές μας και το αξίζουν. Ίσως τους υποτιμήσαμε λίγο τον αντίπαλο, αν μερικές φορές το νομίζεις αυτό, τότε είσαι και απείθαρχος στο παιχνίδι. Έχω τσαντιστεί λίγο γιαυτό, κάναμε κακά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αν γλυτώναμε την ήττα θα ήταν θαύμα…»

Για τον τραυματισμό του Βλάχου: «Πρόβλημα στους προσαγωγούς είχε, αλλά δεν ξέρω ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Έχουμε ισάξιους παίκτες όμως στο ρόστερ αν χρειαστεί να παίξουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια